Добри новини за тези, които изпитват проблеми с производителността в Cyberpunk 2077cyberpunk 2077 aktualizirane na driver nvidia

Добри новини за тези, които изпитват проблеми с производителността в Cyberpunk 2077: 23% увеличение с новата актуализация на NVIDIA!

С новата актуализация на драйвера на NVIDIA беше открито увеличение на производителността с до 23% в Cyberpunk 2077. Ето подробностите! Има ново развитие, което засяга тези, които изпитват проблеми с производителността в Cyberpunk 2077. Съдейки по производителността на играта с нов бета драйвер на NVIDIA, огромните подобрения на производителността на Cyberpunk 2077 идват на компютъра в близко бъдеще.

Както е тествано от Compusemble, бета драйверът на NVIDIA 550.9 носи нови подобрения в производителността в ролевата игра с отворен свят на CDPR със и без активирано генериране на кадри.

Издадена е новата бета актуализация на драйвера на NVIDIA

Играта на играта с най-новата Windows Insider Build 26040 и NVIDIA бета драйвер 550.9 носи доста голямо подобрение на производителността с 23% увеличение спрямо текущата стабилна Windows компилация и NVIDIA драйвер, което е изключително впечатляващо, тъй като това е скорост, която може да бъде постигната с актуализация.

За съжаление, бета драйверите на NVIDIA не се пускат с бележки за корекции, така че не знаем какво точно е променено в сравнение с предишния драйвер, за да се осигури това значително подобрение на производителността на Cyberpunk 2077. За да научим повече за промените, вероятно ще трябва да изчакаме те да бъдат внедрени в публичния драйвер в следващото издание.

Cyberpunk 2077 в момента е достъпен в световен мащаб за PC, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X, Xbox Series S и Xbox One. Освен това, ако не сте играли разширителния пакет Phantom Liberty и страдате от проблеми с производителността, тази актуализация може да е актуализацията, от която се нуждаете. Какво мислите по този въпрос? Можете да споделите вашите мисли с нас в секцията за коментари по-долу.

Подобни публикации

  1. Характеристиките и цената на Asus ROG Ally Passes Ally X
  2. Кога ще бъде пусната Assassin’s Creed Hexe?
  3. Трейлър на GTA 6, адаптиран към реалния живот!
  4. Ново видео с геймплей дойде от Bodycam, което ви кара да се съмнявате!
  5. Нови опции за абонамент идват в Ubisoft+!

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.