Zoom представи специалното си приложение Vision Prozoom vision pro

Zoom представи специалното си приложение Vision Pro: То ще осигури уникално изживяване за срещи!

След като много компании обявиха, че няма да разработват приложения за Vision Pro, Zoom обяви, че инвестира в тази сфера и представи свое специално приложение. Zoom представи своето специално проектирано приложение за слушалките за смесена реалност Vision Pro, за които Apple стартира процеса на предварителна поръчка. Zoom каза в изявление, че целта на приложението е „безпроблемно да съчетае видеоконференцията с физическото пространство на потребителя“.

За да посочите предимствата на приложението, например , новото приложение Zoom за Vision Pro ще ви позволи да използвате вашата „персона“, тоест реално пространствено представяне или цифров аватар на себе си, така че другите във виртуалната среща да могат вижте лицето и движенията на ръцете си и не трябва да гледате покривало за глава, което скрива лицето.

Какво предлага приложението Vision Pro на Zoom?

Новото приложение Zoom, достъпно от Vision Pro App Store, също ще ви позволи да се насладите на завладяващо изживяване, което може да бъде мащабирано до идеалния размер. Увеличаването, казва той, е страхотно за тези, които искат „да се чувстват като в една стая с колеги и клиенти без необходимост от допълнително физическо оборудване или настройка“.

Смита Хашим, главен продуктов директор на Zoom, каза в изявление за новото приложение, че софтуерът ще помогне на съотборниците „да останат свързани без значение кога и къде работят или как комуникират и си сътрудничат“.

„Интегрирането на Zoom в Apple Vision Pro и visionOS разширява обещанието ни за платформа да предоставим най-доброто изживяване за срещи на участниците отвсякъде и изпълнява нашия ангажимент за безпроблемно сътрудничество и комуникация.“

Важно е да се види, че Zoom е отделил време, за да създаде специално приложение за Vision Pro, тъй като много големи платформи са отказвали да го направят досега. YouTube, Netflix и Spotify обявиха, че не планират да създават специални приложения за Vision Pro или да конвертират съществуващи iPad и iPhone приложения за устройството. Какво мислите по този въпрос? Можете да споделите вашите мисли с нас в секцията за коментари по-долу.

Подобни публикации

  1. Популярната функция на Instagram идва в YouTube!
  2. WhatsApp функция която ще се срещне с превод на живо
  3. Spotify функция която ще позволи да оставите коментар на подкастите!
  4. Функция за редактиране на снимки в Whatsapp
  5. Голяма стъпка за сигурността на потребителите на WhatsApp: Синя значка идва!

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.