Нов доклад разкрива как хакери са откраднали информация за кредитна картаkreditni karti hacker

Наскоро публикуван доклад разкрива най-известните методи, които хакерите следват, за да откраднат информация за кредитни карти. Ето подробностите!

Кредитната карта е един от най-бързите и практични начини за обработка на ежедневните ни транзакции, но винаги трябва да се има предвид възможността за кражба на информация за кредитна карта от злонамерени хора. Измамите с кредитни карти, които се увеличават през последните години, са сериозен източник на доходи за хакерите.

Прочети Още: TikTok обявява ново сътрудничество срещу съдържание с насилие

Информацията за кредитната карта, получена или открадната от хакери по някакъв начин, причинява големи финансови щети на потребителите, както и сериозно вреди на поверителността и сигурността на хората. Въпреки че всяка година технологията се развива все повече и повече, възможностите за надминаване на тази технология също се развиват в същата посока. Чудили ли сте се някога как хакерите крадяха кредитни карти преди?hacker kreditni karti

Методи, които хакерите следват, за да откраднат информация за кредитна карта

 • Те първо печелят доверие, за да получат своите идентификационни данни: При фишинг атаки хакерите третират потребителите, към които са насочени, като че ли са доверена организация.
 • Те имитират кредитни карти: Данните от кредитните карти, които сте поставили в банкомата или POS машината, могат да бъдат копирани точно от хакери с помощта на копиращи устройства.
 • Те използват зловреден софтуер: Хакерите могат да използват всеки цифров инструмент, за който се сетите, за да откраднат данни от кредитни карти.
 • Те се възползват от изтичането на данни: Въпреки че банките са много чувствителни и защитени срещу киберзаплахи, хакерите понякога могат да причинят пробиви и изтичане на данни.
 • Те използват обществени Wi-Fi горещи точки: Хакерите могат да получат много информация, включително информация за кредитни карти, като използват обществени, но незащитени Wi-Fi мрежи в търговски центрове, летища и кафенета.
 • Те затрупват кофите за боклук: Хакерите имат достъп до информацията на тези, които ги хвърлят в кошчето, без да разбиват, разкъсват или разбиват информацията им.

Подобни публикации

 1. Функцията за съобщения с други приложения идва в WhatsApp
 2. Рестартирането вече не е необходимо за актуализации на Windows 11
 3. Нови стилове за форматиране на текст пристигнаха в WhatsApp
 4. Функция за деактивиране на реакции, идващи към каналите на WhatsApp
 5. Гласовите и видео разговори на X вече са достъпни за всички потребители!

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.