Доналд Тръмп: Трябваше да забраня Facebook, но Зукърбърг се обадиdonald trump facebook novini

Доналд Тръмп направи ново изявление за Facebook. Бившият президент на САЩ заяви, че трябва да забрани Facebook, но Зукърбърг го спря.

Бившият президент на САЩ Доналд Тръмп направи ново изявление във Facebook .

Докато Тръмп наскоро сподели своите виждания относно забраната на платформата за социални медии в страната относно забраната на нигерийския президент Мохамед Бухари от Twitter, той каза, че по това време е трябвало да забрани Facebook, но че главният изпълнителен директор на Facebook Марк Зукърбърг не е забранил социална медийна платформа, защото той му се обажда твърде често.

Прочети Още: Кога ще приключи поддръжката на Windows 10?

Какво каза Доналд Тръмп за изпълнителния директор на Facebook Зукърбърг?

Наскоро на нигерийския президент Мохамед Бухари бе забранено Twitter, една от най-големите платформи за социални медии в света, а впоследствие платформата за социални медии беше забранена в цялата страна.

Правителствен служител определи присъствието на платформата Twitter в Нигерия като „много, много подозрително“. След това правителството взе ново решение.

С това решение социалната медийна платформа Twitter, използвана от милиони нигерийци, беше забранена в страната. Министерството на информацията сподели съобщението в Twitter, че Twitter е затворен.

В туит, който той сподели в Twitter, министърът каза , че причината за блокирането на платформата за социални медии в страната е „използването на платформата за дейности, които могат да подкопаят корпоративното съществуване на Нигерия“.

Доналд Тръмп , 45-ият президент на САЩ , сподели собствените си възгледи относно предприетата стъпка за забрана на Бухари. Бившият президент на САЩ също се позова на Facebook в изявлението, за което сподели мнението си.

В изявлението, публикувано на уебсайта DonaldJTrump, „Поздравяваме страната Нигерия, която реши да забрани Twitter за забрана на техния президент. Повече държави трябва да забранят Facebook и Twitter, защото не позволяват свободата на словото, така че всички гласове да бъдат чути.“

В изявлението на Тръмп беше споменат и Facebook. Бившият президент на САЩ направи следните изявления за главния изпълнителен директор на Facebook:

„Може би трябваше да го направя, когато бях президент, но Зукърбърг ми се обади и каза колко съм страхотен и той се отби в Белия дом за вечеря.“

Кога ще приключи забраната във Facebook на Тръмп?

В скорошно изявление, направено от Facebook, бе съобщено, че акаунтите на Доналд Тръмп в социалните медийни платформи, свързани с компанията, ще бъдат забранени за цели две години. Двугодишната забрана ще продължи до 7 януари 2023 г., тъй като акаунтът на Тръмп беше забранен в деня след бунта.

Подобни публикации

  1. Microsoft изключва Cortana
  2. Instagram обяснява как работи неговият алгоритъм за класиране
  3. Сайтът за разработка на торенти RARBG е затворен
  4. Google ще блокира наводнения с помощта на изкуствен интелект
  5. Sony работи върху модел на сгъваем смартфон

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.