Кога ще приключи поддръжката на Windows 10?windows 11

Кога ще приключи поддръжката на Windows 10? Технологичният гигант Microsoft обяви кога ще приключи поддръжката на популярната операционна система. Ето подробностите!

Microsoft взе критично решение по отношение на поддръжката на Windows 10 . В резултат на решението, взето от базирания в САЩ технологичен гигант, стана ясно кога ще приключи поддръжката на популярната операционна система.

Прочети Още: Huawei HarmonyOS изненадва Брой потребители

Дата на обявяване на края на поддръжката на Windows 10

За първи път представен на 29 юли 2015 г., Windows 10 се използва от милиони компютърни потребители по целия свят. Взето е интересно решение за Windows 10, най-популярната операционна система в света.

В резултат на решението, взето от американския технологичен гигант, стана ясно кога ще приключи поддръжката на популярната операционна система. Според решението, взето от технологичния гигант, поддръжката за Windows 10 ще приключи на 14 октомври 2025 година . Това развитие включва Home, Pro, Enterprise и Educations версии на популярната операционна система.

След 14 октомври 2025 г. устройствата с операционна система Windows 10 вече няма да получават актуализации за сигурност и качество. Освен това потребителите няма да могат да се свържат с Microsoft за поддръжка по отношение на въпросната операционна система.

Това решение, взето от Microsoft, накара много потребители да бъдат изненадани и реагираха, тъй като технологичният гигант направи изявление в деня, в който обяви Windows 10. В изявлението си компанията заяви, че въпросната операционна система ще бъде последната версия на Windows.

Microsoft може да обяви, че Windows 11 идва скоро

Американският технологичен гигант Microsoft обяви нова дата на събитието миналата седмица в официалния си акаунт в Twitter, наречен Windows. На видеото на този пост има един образ, наподобяващ новото лого на Windows. Поради тази причина се смята, че Microsoft може да представи Windows 11 на 24 юни. Събитието на Microsoft за Windows ще започне в 18:00 часа на 24 юни, Турция.

Компанията, която преди е работила върху Windows 10X, заяви през последните седмици, че е стигнала до заключението, че Windows 10X не трябва да се ограничава само до подгрупа клиенти. Поради тази причина технологичният гигант обяви, че е прибрал операционната система, която с нетърпение се очаква от потребителите.

Какво мислите за края на поддръжката на популярната операционна система, наречена Windows 10? Не забравяйте да споделите мислите си по темата с нас в раздела за коментари по-долу.

Подобни публикации

  1. Преглед на MSI Summit E14 Flip Evo: Най-доброто изживяване
  2. Характеристика и цена на таблет MatePad 11.5 HUAWEI
  3. Пуснат смарт часовник Amazfit Pop 3R
  4. Преглед на Huawei Watch 4 Pro
  5. Нови подробности за Mac със сензорен екран на Apple!

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.