Две игри се разпространяват безплатно в магазина на Epic Games

epic games dve igri bezplatno

След миналата седмица две игри започнаха да се разпространяват безплатно в Epic Games Store тази седмица. Подробности са тук.

Epic Games, която ни предлага безброй игри безплатно всеки месец, продължава с пълна скорост и тази седмица. Наскоро две нови игри станаха безплатни в Epic Games Store.Препоръчваме ви да не пропускате тази възможност, която ще важи една седмица.

Две игри са безплатни в Epic Games Store

Въз основа на съобщението, направено миналата седмица, Hell is Other Demons and Overcooked! 2 в момента е достъпна за безплатно изтегляне Ако се справяте добре с храна и обичате да играете игри с приятелите си, особено Overcooked! 2 ще ви даде страхотно време. Нека да разгледаме накратко подробностите за тези две игри по-долу.

Адът е други демони

Стартирала през 2019 г., Hell is Other Demons е екшън платформа с елементи на Roguelite. Докато изследвате непрекъснато разширяващия се свят, изпълнен с демони, ще се изправите пред страхотни предизвикателства. 

Разработено от Cuddle Monster Games, в допълнение към режима на основния сценарий, има и режим Arcade, който се печели от този с най-висок резултат и предлага много възможности за преиграване. 

Преварен! 2-ри

Прочети Още: Instagram премахва функцията близки приятели

Разработено от Ghost Town Games и публикувано от Team17, Overcooked! 2 стартира през 2018 г. 

Във втората игра, в която се опитваме да изпълним заповедите, дадени ни навреме, ще пътуваме по море, въздух и суша и ще готвим в суши ресторанти, магически училища, мини и дори извънземни планети. За предпочитане Overcooked, на който можете да играете сами! Във 2 можете да играете с приятелите си или един срещу друг, благодарение на поддръжката както за онлайн, така и за локален мултиплейър. 

Ако искате да включите тези две игри във вашата библиотека, можете да ги добавите тук до четвъртък, 24 юни 2021 г. в 18:00 . Игрите през следващата седмица ще бъдат Horizon Chase Turbo и Sonic Mania. 

Как да получите безплатна игра Epic Games Store?

Само за да имате акаунт, за да осигурите достъп до играта чрез дигитално съхраняване в достатъчно количество и тук можете да отворите безплатно натиснете бутона РЕГИСТРИРАЙТЕ С ИМЕЙЛ 

След като влезете във вашия акаунт в Epic Games, отидете на страницата с безплатни игри. Чрез натискане на бутона INSTALL вдясно и бутона ORDER на следващия екран завършвате процеса на добавяне на играта към вашата библиотека. Epic Games Store ще ви поиска двуфакторно удостоверяване.

Подобни публикации

  1. Stardew Valley постига невероятни продажби
  2. Sony обявява нови дати на пускане на услугата PlayStation Plus
  3. Как да инсталирате игра с Daemon Tools?
  4. PlayStation Plus Premium срещу Xbox Game Pass Ultimate: Кое е по-добро?
  5. Световноизвестният разработчик на игри Epic Games обяви, че ще дари на Украйна приходите

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.