Две игри се разпространяват безплатно в магазина на Epic Gamesepic games dve igri bezplatno

След миналата седмица две игри започнаха да се разпространяват безплатно в Epic Games Store тази седмица. Подробности са тук.

Epic Games, която ни предлага безброй игри безплатно всеки месец, продължава с пълна скорост и тази седмица. Наскоро две нови игри станаха безплатни в Epic Games Store.Препоръчваме ви да не пропускате тази възможност, която ще важи една седмица.

Две игри са безплатни в Epic Games Store

Въз основа на съобщението, направено миналата седмица, Hell is Other Demons and Overcooked! 2 в момента е достъпна за безплатно изтегляне Ако се справяте добре с храна и обичате да играете игри с приятелите си, особено Overcooked! 2 ще ви даде страхотно време. Нека да разгледаме накратко подробностите за тези две игри по-долу.

Адът е други демони

Стартирала през 2019 г., Hell is Other Demons е екшън платформа с елементи на Roguelite. Докато изследвате непрекъснато разширяващия се свят, изпълнен с демони, ще се изправите пред страхотни предизвикателства. 

Разработено от Cuddle Monster Games, в допълнение към режима на основния сценарий, има и режим Arcade, който се печели от този с най-висок резултат и предлага много възможности за преиграване. 

Преварен! 2-ри

Прочети Още: Instagram премахва функцията близки приятели

Разработено от Ghost Town Games и публикувано от Team17, Overcooked! 2 стартира през 2018 г. 

Във втората игра, в която се опитваме да изпълним заповедите, дадени ни навреме, ще пътуваме по море, въздух и суша и ще готвим в суши ресторанти, магически училища, мини и дори извънземни планети. За предпочитане Overcooked, на който можете да играете сами! Във 2 можете да играете с приятелите си или един срещу друг, благодарение на поддръжката както за онлайн, така и за локален мултиплейър. 

Ако искате да включите тези две игри във вашата библиотека, можете да ги добавите тук до четвъртък, 24 юни 2021 г. в 18:00 . Игрите през следващата седмица ще бъдат Horizon Chase Turbo и Sonic Mania. 

Как да получите безплатна игра Epic Games Store?

Само за да имате акаунт, за да осигурите достъп до играта чрез дигитално съхраняване в достатъчно количество и тук можете да отворите безплатно натиснете бутона РЕГИСТРИРАЙТЕ С ИМЕЙЛ 

След като влезете във вашия акаунт в Epic Games, отидете на страницата с безплатни игри. Чрез натискане на бутона INSTALL вдясно и бутона ORDER на следващия екран завършвате процеса на добавяне на играта към вашата библиотека. Epic Games Store ще ви поиска двуфакторно удостоверяване.

Подобни публикации

  1. Три нови цветови опции идват в PlayStation 5!
  2. Как да коригирате грешката Valorant Group Not Ready?
  3. Infinix ще представи GT 10 Pro модел с Cyberpunk дизайн на GameX
  4. До 85% отстъпка за игри на Ubisoft
  5. EA SPORTS FIFA 23 не се отваря, какво е решението?

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.