Netflix пуска нов абонамент за реклами на ниска цена: Ето цената!netflix novi tseni

Netflix пуска нов абонамент за реклами на ниска цена: Ето цената! Netflix, за която се говори за рекламен абонамент от известно време, засега стартира рекламен абонамент, само за някои региони. Ето подробностите!

Слуховете, че Netflix прави планове за пускане на рекламни абонаменти, са на дневен ред от месеци. Беше въпрос на любопитство кога компанията, която изглежда работи с Microsoft за реклами, ще пусне този нов рекламен абонамент. Особено събитията, които се появиха вчера и днес, разкриват, че Netflix е започнал абонамента за реклама.

Това решение на Netflix, което изглежда увеличи разделителната способност на основния пакет от 480P на 720P в региони, включително Турция, направи потребителите щастливи. Изглежда, че основната причина за това решение е подготовката за абонамента с реклами.

Разгледай Още: Илон Мъск започва да наема служители на Twitter

Netflix пусна днес своя нов евтин абонаментен план, „Основен пакет с реклами“. Новият план струва $7 на месец , което е с $3 по-малко от следващия най-евтин план, основния пакет. За съжаление няма информация за цената, тъй като новият абонаментен план все още не е наличен в България.

Новият абонаментен план на Netflix: „Основен пакет с реклами“

„ Основният пакет с реклами “ е наличен в 11 страни тази седмица, включително Австралия, Бразилия, Канада, Франция, Германия, Италия, Япония, Южна Корея, Мексико, Испания и Обединеното кралство. Въпреки че България все още не е сред тях, се очаква скоро да бъде наличен в останалите региони и държави, включително България.

Както подсказва името, „Основен пакет с реклами“ предлага реклами само докато гледате съдържанието си, за разлика от основния пакет. Новият план, предлаган от Netflix , ще показва между 4 и 5 минути реклами на всеки час, като всяка ще се изпълнява до 30 секунди. Netflix заяви, че тези реклами ще се показват преди съдържанието да започне и докато съдържанието се възпроизвежда.

И така, какво мислите за този по-евтин, но рекламиран план от Netflix? Можете да споделите вашите мисли с нас в секцията за коментари по-долу.

Подобни публикации

  1. Реакцията нараства: Кои страни са забранили TikTok?
  2. Цените на Pro и Pro Max може да се повишат в серия iPhone 15
  3. Нови подробности за слушалките със смесена реалност на Apple: Какво е OLEDoS дисплей?
  4. Подробна функция за изглед на града идва в Apple Maps
  5. Жените и мъжете предпочитат различни модели iPhone!

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.