Функции на iPad Pro 2020 (iPad заменя компютъра?)

ipad pro 2020

2020 iPad Pro; Най-модерният iPad на Apple досега. IPad Pro 2020 е много мощен iPad модел, който носи клавиатурата на MacBooks и се фокусира върху ефективността. На iPad, който може да замени компютъра за първи път. От $ 6399 цена  през 2020 г. Най-добрите характеристики на Apple iPad Pro в нашата статия в този блог.

Apple тихо обяви новия модел на iPad Pro . IPad, който е по-мощен от всякога и този път може да замени компютъра . Имате опции 11 инча и 12,9 инча. И двата модела се предлагат със 128GB, 256GB, 512GB и 1TB за съхранение и поддържат Apple Pencil от второ поколение. 11-инчовата цена на iPad Pro започва от 2500  LV, 12,9-инчовата цена на iPad Pro започва от 3000 LV. 2020 iPad Pro , който Apple подчерта като „Следващият ви компютър може да не е компютър “, заслужава заглавието „Pro“ сега. Сега да преминем към функциите на iPad Pro 2020.

Функции за iPad Pro 2020

  • A12Z процесор

iPad Pro 2020 се предлага с A12Z процесор . Както подсказва името, A12Z е базиран на A12 в iPhone 11 Pro. Въпреки това, „Z“ носи много повече мощност от този вариант A12. Осемте основни графични процесори в A12Z Bionic , заедно с усъвършенстваната термична архитектура и настроени контролери за производителност, дават на iPad Pro най-високата производителност на iPad някога.

  • Магическа клавиатура с Trackpad

2020 iPad Pro се предлага с клавиатура, която не е толкова различна от клавиатурата на MacBooks. Клавиатурата за iPad не е нова, но тази клавиатура е специална; Първата клавиатура с тракпад за iPad . Apple обяснява клавиатурата, създадена специално за първото изживяване с докосване на iPad: „Курсорът се появява като кръг, който обръща внимание на UI елементи, текстови полета и приложения в Home and Dock, като ясно показва къде кликват потребителите. Гладките жестове на тракпада улесняват превключването между приложенията, достъпа до екрана на приложенията и активирането на приложенията в док, контролен център и плъзгане над. “ Магическа клавиатура.В Америка тя ще струва 299 долара за 11-инчовия модел и 349 долара за 12,9-инчовия модел.

  • LiDAR сензор

2020 iPad Pro се предлага с LiDAR скенер . LiDAR в автономни превозни средстваСъщата технология като сензора, използван за откриване на препятствия на средни и дълги разстояния по маршрута. В iPad Pro технологията има за цел да помогне за увеличаване на възможностите на функциите за разширена реалност на iPad. Apple: „Новаторският LiDAR скенер позволява функции, които преди не са били възможни на всяко мобилно устройство. Скенерът LiDAR измерва разстоянието до околните предмети на разстояние до 5 метра, работи както на закрито, така и на открито и работи на ниво фотони с наносекундни скорости. Новите рамки за дълбочина в iPadOS комбинират точки на дълбочина, измерени от скенера LiDAR, данни от двете камери и сензори за движение и са подобрени от алгоритмите за компютърно виждане в A12Z Bionic за по-подробно откриване на сцената. Тясното интегриране на тези елементи е съвсем нова функция в iPad Pro.Тя осигурява AR (Augmented Reality) опит. „

  • Ултра широка камера

iPad Pro вече не е устройство с единични лещи. 2020 iPad Pro има камера с двойна леща. Първият обектив е 12-мегапикселов обектив , вторият е 10-мегапикселов ултра широк обектив . Не мислим, че някой ще купи iPad Pro само за неговата камера, но за тези, които ще използват iPad в областта на изкуството, инженерството, строителството, медиите, по-мощната камера може да бъде полезна.

  • 5 студийни микрофона

iPad Pro вече разполага с пет студийни микрофона . Тези пет микрофона правят аудио записа по-чист и с по-малко изкривяване. Тя позволява студийно качество на звукозапис, функция, която продуцентите на съдържание ще харесат.

Подобни публикации

  1. Ще продължи ли да се купува Apple Watch 3, когато навлезем в 2022 г.?
  2. Apple Watch 7 ще се предлага за предварителна поръчка в България
  3. Слушалките Oculus са деактивирани при срив във Facebook
  4. Ray Tracing идва на мобилни игри с Exynos 2200
  5. Предварителните поръчки започват за Apple Watch Series 7

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.