Функции на iPad Pro 2020 (iPad заменя компютъра?)

ipad pro 2020

2020 iPad Pro; Най-модерният iPad на Apple досега. IPad Pro 2020 е много мощен iPad модел, който носи клавиатурата на MacBooks и се фокусира върху ефективността. На iPad, който може да замени компютъра за първи път. От $ 6399 цена  през 2020 г. Най-добрите характеристики на Apple iPad Pro в нашата статия в този блог.

Apple тихо обяви новия модел на iPad Pro . IPad, който е по-мощен от всякога и този път може да замени компютъра . Имате опции 11 инча и 12,9 инча. И двата модела се предлагат със 128GB, 256GB, 512GB и 1TB за съхранение и поддържат Apple Pencil от второ поколение. 11-инчовата цена на iPad Pro започва от 2500  LV, 12,9-инчовата цена на iPad Pro започва от 3000 LV. 2020 iPad Pro , който Apple подчерта като „Следващият ви компютър може да не е компютър “, заслужава заглавието „Pro“ сега. Сега да преминем към функциите на iPad Pro 2020.

Функции за iPad Pro 2020

  • A12Z процесор

iPad Pro 2020 се предлага с A12Z процесор . Както подсказва името, A12Z е базиран на A12 в iPhone 11 Pro. Въпреки това, „Z“ носи много повече мощност от този вариант A12. Осемте основни графични процесори в A12Z Bionic , заедно с усъвършенстваната термична архитектура и настроени контролери за производителност, дават на iPad Pro най-високата производителност на iPad някога.

  • Магическа клавиатура с Trackpad

2020 iPad Pro се предлага с клавиатура, която не е толкова различна от клавиатурата на MacBooks. Клавиатурата за iPad не е нова, но тази клавиатура е специална; Първата клавиатура с тракпад за iPad . Apple обяснява клавиатурата, създадена специално за първото изживяване с докосване на iPad: „Курсорът се появява като кръг, който обръща внимание на UI елементи, текстови полета и приложения в Home and Dock, като ясно показва къде кликват потребителите. Гладките жестове на тракпада улесняват превключването между приложенията, достъпа до екрана на приложенията и активирането на приложенията в док, контролен център и плъзгане над. “ Магическа клавиатура.В Америка тя ще струва 299 долара за 11-инчовия модел и 349 долара за 12,9-инчовия модел.

  • LiDAR сензор

2020 iPad Pro се предлага с LiDAR скенер . LiDAR в автономни превозни средстваСъщата технология като сензора, използван за откриване на препятствия на средни и дълги разстояния по маршрута. В iPad Pro технологията има за цел да помогне за увеличаване на възможностите на функциите за разширена реалност на iPad. Apple: „Новаторският LiDAR скенер позволява функции, които преди не са били възможни на всяко мобилно устройство. Скенерът LiDAR измерва разстоянието до околните предмети на разстояние до 5 метра, работи както на закрито, така и на открито и работи на ниво фотони с наносекундни скорости. Новите рамки за дълбочина в iPadOS комбинират точки на дълбочина, измерени от скенера LiDAR, данни от двете камери и сензори за движение и са подобрени от алгоритмите за компютърно виждане в A12Z Bionic за по-подробно откриване на сцената. Тясното интегриране на тези елементи е съвсем нова функция в iPad Pro.Тя осигурява AR (Augmented Reality) опит. „

  • Ултра широка камера

iPad Pro вече не е устройство с единични лещи. 2020 iPad Pro има камера с двойна леща. Първият обектив е 12-мегапикселов обектив , вторият е 10-мегапикселов ултра широк обектив . Не мислим, че някой ще купи iPad Pro само за неговата камера, но за тези, които ще използват iPad в областта на изкуството, инженерството, строителството, медиите, по-мощната камера може да бъде полезна.

  • 5 студийни микрофона

iPad Pro вече разполага с пет студийни микрофона . Тези пет микрофона правят аудио записа по-чист и с по-малко изкривяване. Тя позволява студийно качество на звукозапис, функция, която продуцентите на съдържание ще харесат.

Подобни публикации

  1. Какво е дънна платка, какво прави дънната платка?
  2. MacBook Pro с процесор M2 не е устойчив на топлина
  3. Sony работи върху 100MP сензор за смартфони от средния сегмент
  4. Първите подробности за iOS 16 пристигнаха
  5. Новите микрочип контролери показват, че 200TB SSD дискове вече не са мечта

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.