Spotify не забравя потребителите на настолни компютриspotify pc

Spotify не забравя потребителите на настолни компютри: ще направи разликата с новата си функция!

Spotify добави нова функция към последните си функции. Този път новата функция е достъпна за настолни потребители. Ето подробностите! Spotify продължава да предлага нови функции на своите потребители наскоро. Той беше последен в дневния ред със своя Song Fortune и функция за възпроизвеждане на клипове, подобна на YouTube. Сега има нова функция, която ще привлече особено вниманието на потребителите на настолни компютри.

Потребителите на десктоп Spotify вече няма да трябва да се връщат към приложението, за да извършват операции като смяна на песни или регулиране на силата на звука, когато слушат музика по време на работа. Тази нова функция ще бъде оценена и от тези, които не обичат да превключват между страници.spotify nastolno

Какво е Spotify Miniplayer? Какви са предимствата?

Новата функция на Spotify се нарича Miniplayer. Тази функция вече елиминира необходимостта потребителите на настолни компютри да влизат и излизат от приложението всеки път, за да извършат действие. Функцията, която се предлага с 3 различни опции за дизайн, беше предоставена за първи път на потребители на Premium.

Функцията, която започна да бъде достъпна за потребителите, сега ще се показва като джаджа на екрана на работния плот, докато възпроизвежда музика, точно както на телефони. По този начин смяната на музиката, регулирането на силата на звука или превключването между списъци ще стане много практично.

Функцията за мини плейър, която е във фаза на тестване, ще предложи много различни предимства на своите потребители. Miniplayer, който прави превключването между приложения нещо от миналото, е достъпен за много потребители на премиум десктоп. Можете да актуализирате приложението и да проверите дали функцията е достъпна за вас.

Подобни публикации

  1. Функция, подобна на Telegram, идва отново в каналите на WhatsApp
  2. Специална защита за непълнолетни потребители от Instagram
  3. Функцията, която всеки иска, стигна до Discord
  4. WhatsApp функция, наречена предложени контакти, за потребители на Android и iOS
  5. WhatsApp ще помогне на потребителите да спестят време

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.