Как да отмените членство в BluTV? Бързо и лесно решение!kak da otkajem abonament blutv

Подготвили сме подробно ръководство за тези, които се интересуват от отговора на въпроса как да прекратят членство в BluTV. Ето какво трябва да направите, за да се отпишете!

BluTV позволява процесът на анулиране на членство да се извърши по много практичен начин. И така, какви стъпки трябва да се следват за този процес? В тази статия обяснихме как да прекратите абонамента за платформата за цифрово излъчване, която има огромна популярност.

Прочети Още: Съвети, които ще ви помогнат да създадете професионален акаунт в LinkedIn

Потребителите, които са членове на платформата за цифрово излъчване, която има голямо количество съдържание в своята библиотека, може да искат да отменят членството си след известно време. Процесът на анулиране на абонамент за услугата за цифрово излъчване, използвана от много потребители, може да се извърши много лесно и практично. Необходими са само няколко стъпки, за да завършите този процес.

Потребителите, които се абонират за услугата, имат само няколко стъпки, за да се откажат. Ако тези стъпки бъдат изпълнени, процесът е завършен и абонаментът е анулиран. И така, какви стъпки трябва да се следват за този процес?

Какви са стъпките за анулиране на членство в BluTV?

 • Отворете уеб браузъра.
 • Посетете официалния уебсайт на BluTV.
 • Кликнете върху „Вход за членове“ в горния десен ъгъл.
 • Влезте в акаунта си.
 • Отворете страницата „Моят акаунт“.
 • Кликнете върху бутона „Отказ“.

За да прекратите членство в популярната услуга за цифрово излъчване, първо трябва да отворите интернет браузъра, инсталиран на вашия компютър или мобилно устройство, тъй като функцията за отказ не е налична в мобилните приложения.

След като отворите уеб браузъра, посетете официалния уебсайт на платформата за цифрово излъчване, наречена BluTV. Кликнете върху „Вход за членство“ в горния десен ъгъл на уеб страницата. След като извършите тази операция, напишете информацията за имейла и паролата в полетата и след това изберете опцията „Вход“.

След като щракнете върху опцията „Вход“, акаунтът ви ще влезе в системата. След като влезете във вашия акаунт, трябва да видите страницата „Моят акаунт“. Можете да завършите процеса на анулиране на абонамент, като щракнете върху бутона „Отказ“ на страницата, която сте отворили.

Ще се извърши автоматично подновяване, освен ако не анулирате абонамента си. Когато анулирате членството си през следващия месец или година, няма да бъдете таксувани с абонаментна такса и няма да бъдете таксувани, освен ако не активирате отново акаунта си, като извършите плащане. Можете да продължите да гледате съдържание до края на периода на фактуриране на вашия анулиран абонамент.

Как да отмените абонамента за BluTV на iPhone?

 1. Въведете настройките.
 2. Отворете секцията с вашето име.
 3. Вижте категорията „Абонаменти“.
 4. Изберете BluTV.
 5. Изберете „Отмяна на абонамента“.
 6. Натиснете бутона „Потвърди“.

Ако имате iPhone с операционна система iOS 13 и по-нова версия, първо трябва да влезете в страницата с настройки и след това да видите секцията, където е написано вашето име. След това вижте категорията „Абонаменти“. Изберете BluTV. В следващата стъпка изберете опцията „Отказ от абонамента“ и докоснете бутона „Потвърждаване“.

Ако вашата версия на iPhone е под iOS 13, влезте в секцията с вашето име на страницата с настройки. Вижте App Store или iTunes. Изберете „Преглед на моя Apple ID“ веднага след докосване на Apple ID. Отворете секцията „Абонаменти“ и след това докоснете „BluTV“.

Изберете опцията „Отказ от абонамента“ и натиснете бутона „Потвърди“. Ако не виждате своя абонамент за BluTV, уверете се, че сте влезли с правилния Apple ID. Ако обаче абонаментът не се появи, можете да се свържете с поддръжката на Apple.

Какво е BluTV, какво предлага?

Популярната услуга за цифрово излъчване BluTV има повече от 10 хиляди часа филми, сериали, документални филми и програми. Услугата, която разполага с много голяма библиотека със съдържание, включва също създадени по поръчка сериали и програми. Сред тези продукции има съдържание като BÖRÜ 2039, Respect, East, Colourful Dreams Hotel и Karsu’s Room.

Услугата за цифрово излъчване, която беше предоставена на интернет потребителите през 2015 г., може да се гледа на много платформи. Например, можете да гледате съдържание на BluTV, независимо дали на компютър, смартфон, таблет или смарт телевизор.

На местната платформа за цифрово излъчване има функция за предаване на живо, както и голям брой успешно местно и чуждестранно съдържание. Благодарение на тази функция е възможно да гледате телевизионни канали като Habertürk, CNN Türk, NTV и FOX на платформата много лесно.

Съдържанието се предлага в HD качество на платформата, която разполага със субтитри и опции за дублаж. Услугата, която включва 7-дневна безплатна пробна версия, има и платен абонаментен план.

В тази статия обяснихме как можете да анулирате абонамента си за услугата за местно цифрово излъчване. Не забравяйте да споделите вашите мисли по темата с нас в секцията за коментари по-долу. Ако имате абонамент за Netflix, можете също да разгледате нашия списък с предложения за сериали на Netflix , които се актуализират редовно всеки месец .

Подобни публикации

 1. Как да изтрия акаунт в Instagram? Връзка за постоянно закриване на акаунт
 2. Как iPad Pro ще издържи на сгъване?
 3. Как се прави скрийншот на лаптоп?
 4. Телеграм не изпраща смс код? Проблем и Решение в лесни стъпки
 5. Как да активирам електронен ваучер за храна? Е – Voucher

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.