Как да настроя Minecraft сървър?minecraft server 2022

В тази статия ще споделим с вас всичко, което трябва да знаете за настройката на сървър на Minecraft. Нашето безплатно ръководство за настройка на сървъра на Miecraft е с вас.

Minecraft е игра, която се разраства като лавина от излизането си. Minecraft, една от най-играните игри в света, често се споменава с многото дейности, които можете да правите в него. Много играчи искат да отворят сървър на Minecraft с приятелите си. В тази статия ще ви дадем информация за настройката на сървър на Minecraft. Ако искате да научите как да настроите безплатен сървър на Minecraft, можете да следвате стъпките по-долу.

Как да настроите сървър на Minecraft?

Първото нещо, което трябва да направите за настройването на сървър на Minecraft, е да отидете на сайта на Aternos и да щракнете върху бутона „Възпроизвеждане“ долу вдясно. Aternos е сайт, който ще използваме, за да настроим сървър на Minecraft. Нуждаем се от този сайт, за да можем да настроим безплатен сървър на Minecraft.

На страницата, която се отваря, трябва да се регистрираме в Aternos. Процесът на регистрация е изключително прост. Можете да се регистрирате лесно и бързо, като попълните съответните полета. След това кликнете върху опцията „Създаване на сървър“ на екрана, който се показва.

Прочети Още: Направено първо споразумение за Metaverse
Трябва да се отвори екран, както се вижда на изображението по-горе. На този етап горното поле ще бъде IP на вашия сървър. Можете да го редактирате както желаете. Можете да мислите за долната част като описание на сървъра. Можете да създадете текст, който хората, които ще дойдат на вашия сървър, ще видят, преди да влязат в сървъра.

След това можете да изтеглите сървърната версия на Java или версията на Bedrock. В този момент предпочитаме версията на Java. Ако сте закупили Minecraft от Microsoft Store на Windows 10, можете също да изберете версията Bedrock.

На следващия екран стигаме до най-важната част от нашето приключение за настройка на сървъра на Minecraft. Щракваме върху опцията „Настройки“ вляво и избираме всички настройки, които искаме да имаме на нашия сървър Miecraft. Регулирайте внимателно тази част. Когато приключите с настройките си, отидете в секцията „Сървър“ над опцията „Настройки“ вляво и щракнете върху бутона „Старт“. Приемете изскачащите известия и изчакайте сървърът ви да бъде създаден.

Може да отнеме няколко минути, докато Aternos създаде сървъра. Когато процесът приключи, остават няколко прости стъпки, които трябва да направите. Можете да влезете във вашия сървър, като въведете Tlauncher. След като отворим Tlauncher, щракваме върху опцията за мултиплейър. След като щракнем върху опцията Добавяне на сървър, ние копираме и поставяме името (IP) на нашия сървър. Вече можете да влезете във вашия сървър.

Като следвате стъпките по-горе , можете да настроите сървър на Minecraft, без да използвате Hamachi . И така, какво ще направят хората, които искат да настроят сървър чрез Hamachi? Нека ви го обясним.

Как да инсталирате Minecraft Server с Hamachi?

 • Регистрирайте се в LogMeIn, след което инсталирайте клиента Hamachi на вашия компютър.
 • След като инсталирате Hamachi, щракнете върху бутона за захранване в горния ляв ъгъл.
 • Създайте Hamachi ID чрез раздела, който се отваря.
 • След като създадете вашата самоличност, отметнете опцията „Създаване на нова мрежа“.
 • Задайте ID и парола в прозореца за работа в мрежа.
 • Изтеглете файла Minecraft с exe. Стартирайте го и го инсталирайте.
 • Отворете файла server.properties във файловете на играта с бележника.
 • До Server-ip въведете IP адреса в приложението Hamachi.
 • Запази и затвори.
 • Пуснете Minecraft и Hamachi.
 • Кликнете върху раздела за мултиплейър в играта.
 • Кликнете върху Direct Connect и въведете IP адреса, който сте получили от Hamachi на екрана, който се отваря.

Ще бъдете влезли в сървъра.

Когато внимателно изпълните тези стъпки по ред, можете успешно да завършите процеса на настройка на сървъра на Minecraft. Сега най-накрая можете да играете Minecraft с приятелите си. Ако искате, можете да се забавлявате с  Minecraft или можете да играете на играта сериозно, с вашите усилия.

Това е нашето ръководство за настройка на сървър на Minecraft. Не забравяйте да следвате KakSePravi за незабавен достъп до съдържание като това, актуални новини за играта и технологиите.

Подобни публикации

 1. Три нови цветови опции идват в PlayStation 5!
 2. Как да коригирате грешката Valorant Group Not Ready?
 3. Infinix ще представи GT 10 Pro модел с Cyberpunk дизайн на GameX
 4. До 85% отстъпка за игри на Ubisoft
 5. EA SPORTS FIFA 23 не се отваря, какво е решението?

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.