Нова функция за изкуствен интелект идва в Google Chromegoogle chrome ai nova funktsia

Нова функция за изкуствен интелект идва в Google Chrome, която ви позволява да организирате раздели!

Нова функция за изкуствен интелект, която ще ви позволи да организирате раздели в определени категории, идва в Google Chrome. Ето подробностите за функцията! Ако сте от онези хора, които непрекъснато отварят поредица от раздели, независимо дали за работа или хоби, и в крайна сметка получавате купчина раздели, причиняващи главоболие, опитвайки се да се справят с всички тях, Google Chrome скоро може да ви помогне в това отношение.

Изкуственият интелект ще ви помогне да се отървете от този проблем с функция, идваща в Chrome, открита от Leopeva64, която е известна с изтичанията си в X.

Новата функция „ Подреждане на раздели “, която в момента е във фаза на тестване в Google Chrome, се откроява като една от функциите, при които Google получава поддръжка за изкуствен интелект.

Как работи функцията „Организиране на раздели“?

Както Leopeva64 каза, когато щракнете върху тази функция, за да организирате вашите раздели, анимацията, която показва, че работата се случва, влиза в игра.

Характеристики, цена и дата на пускане на Xiaomi Redmi K70 Series

В този процес, който отнема много кратко време, изкуственият интелект логично групира вашите натрупани раздели според определени клонове и категории. Това улеснява разбирането какво сте отворили и защо и съответно затварянето му. И така, какво мислите за новата функция на Google Chrome? Можете да споделите вашите мисли с нас в секцията за коментари по-долу.

Подобни публикации

  1. Край на обажданията за измами и залагания
  2. WhatsApp функция за управление на медиите
  3. Приложение, което превръща iPhone в камера Leica!
  4. Иновации, които всички очакват с нетърпение: Какво се случва в X?
  5. Сега ще трябва да направите това, за да използвате WhatsApp

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.