Функция „Фотоконкурс“ в Instagraminstagram fotokonkurs

Instagram не спира: Функцията „Фотоконкурс“ ще дойде в приложението!

Оказва се, че Instagram работи върху различна функция. Какво очаква потребителите? Ето подробностите! Instagram добавя нов към новите си функции. Новата функция, наречена „предизвикателства“, позволява на собствениците на канали да стартират фотоконкурси за членове и да раздава награди на победителите.

Според екранната снимка, споделена от Алесандро Палуци, членовете на канала могат да взаимодействат или да съобщават за техните публикации. Те могат също да ги споделят в истории, съобщения или други приложения.

Последователите ще могат да участват в тези състезания, които ще бъдат публикувани в близко бъдеще, със снимките, които са направили.

Как да нулирате Instagram Explore?

Какви са другите функции, идващи в Instagram?

Според откритието на Палуци, Instagram също в момента работи върху възможността за споделяне със задна дата. Все още няма информация защо тази функция ще бъде пусната. Но благодарение на това потребителите ще могат да споделят нови публикации, които изглежда са били споделяни в миналото.

Смята се, че тази функция ще помогне на съответните потребители в процеса на пренареждане или организиране на личните им профили.

Освен това платформата работи върху инструмент за камера, който нарича „Pop-Mode“. Компанията скоро ще предложи изпращане на файлове чрез директни съобщения. Предвижда се броят на снимките и видеоклиповете, които могат да се споделят в един пост, да се увеличи от 10 на 20 през следващите месеци.

Подобни публикации

  1. Функция, подобна на Telegram, идва отново в каналите на WhatsApp
  2. Специална защита за непълнолетни потребители от Instagram
  3. Функцията, която всеки иска, стигна до Discord
  4. WhatsApp функция, наречена предложени контакти, за потребители на Android и iOS
  5. WhatsApp ще помогне на потребителите да спестят време

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.