Функция, достъпна само за маникени в Tinder, е достъпна за всички!tinder otvorena funktsia

Функция, достъпна само за модели в Tinder, е достъпна за всички!

Според нови новини функцията Tinder Select, която може да се използва само от модели в Tinder, скоро ще бъде достъпна за всички. Ето подробностите! Tinder е приложение за запознанства, разработено за платформи iOS и Android. Изберете членство в Tinder, най-използваното приложение за запознанства в света, е отворено за всички. Досега това членство можеше да се използва само от известни имена и модели.

За да използвате членство в Tinder Select, трябва да отговаряте на някои условия. Потребителите, които отговарят на тези условия и станат членове, ще имат шанса да споделят своите профили с повече хора.

Цената е удивителна!

Потребителите, които искат да използват членството в Tinder Select, ще трябва да плащат $499 на месец за приложението. Не е достатъчно потребителите да отговарят на тази цена, членството има някои условия.

За да имате членство в Tinder Select, трябва да сте сред първите 1% от активните членове в приложението. Не само това, трябва да попълните профила си с малко информация. Например, трябва да имате поне 4 снимки в профила си.

Други условия за членство са да имате поне 5 различни интереса и да сте верифицирали профила си. Също така трябва да напишете описание на поне 15 знака в биографията си и да използвате изрази, които показват целта на връзката ви.

Въпреки че членството в Tinder Select изглежда е отворено за всички, засега не всички потребители може да могат да станат членове поради условията, зададени от приложението.

Въпреки това, потребителите, които отговарят на тези условия, ще имат профили, гледани повече благодарение на тяхното членство в Tinder Select, дори и да нямат Gold или Platinum членство. Какво мислите по този въпрос? Можете да споделите вашите коментари с нас в полето по-долу.

Подобни публикации

  1. Spotify направи уникална промяна в дизайна си: Как изглежда?
  2. Нова функция за изкуствен интелект, идваща в Windows 11
  3. Нова функция за промяна на цвета на WhatsApp
  4. Как се пише?
  5. Най-популярната функция на Google и Samsung вече може да бъде добавена към iPhone!

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.