Функциите, поддържани от изкуствен интелект, идват в приложението SwiftKey Keyboard!swiftkey ai

Функциите, поддържани от изкуствен интелект, идват в приложението SwiftKey Keyboard!

Microsoft обяви, че много функции, поддържани от изкуствен интелект, ще дойдат в приложението за клавиатура SwiftKey. Ето новите функции и още! Ако си спомняте, през последните месеци Microsoft обяви, че изкуственият интелект Bing ще бъде добавен към приложението за клавиатура SwiftKey. Тъй като SwiftKey се използва като алтернатива на оригиналните клавиатурни приложения на устройства с Android и iOS, тази новина направи потребителите много щастливи.

Според новите новини, потребителите ще срещнат нови функции, базирани на AI, в приложението за клавиатура SwiftKey на телефони iPhone и Android.

Стикери и филтри идват в партньорство със Snapchat!

Microsoft работи в партньорство със Snapchat от известно време. Този път две големи имена направиха нова стъпка за приложението за клавиатура Swiftkey. Някои филтри и стикери, които са налични в Snapchat, вече могат да се използват в Swiftkey. Поддържаните от изкуствен интелект филтри и стикери могат да се споделят в комуникационни приложения като WhatsApp и Messenger с помощта на Bing Image Creator.

Новата функция за AI стикери, захранвана от Bing Image Creator, ще позволи създаването на персонализирани стикери. Освен това, използвайки Bing Image Creator, ще бъде възможно да създавате изображения, разработени директно от изкуствен интелект. Поддръжката за създател на изображения DALL-E 3 също ще дойде скоро в Bing Image Creator.

Друга функция е „SwiftKey Editor“. Благодарение на тази функция ще бъде получена обратна връзка относно граматически, правописни и пунктуационни грешки, допуснати по време на изпращане на съобщения. Така ще бъде по-точно и по-лесно ще се подчертават желаните изречения. Какво мислите по този въпрос? Можете да споделите коментарите си с нас в секцията по-долу.

Подобни публикации

  1. Популярната функция на Instagram идва в YouTube!
  2. WhatsApp функция която ще се срещне с превод на живо
  3. Spotify функция която ще позволи да оставите коментар на подкастите!
  4. Функция за редактиране на снимки в Whatsapp
  5. Голяма стъпка за сигурността на потребителите на WhatsApp: Синя значка идва!

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.