Разкрити са резултатите от Geekbench на Vivo X100Разкрити са резултатите от Geekbench на Vivo X100

Резултатите от Geekbench на Vivo X100, който се очаква да бъде представен много скоро, бяха разкрити. Ето какво представя моделът смартфон на марката Vivo! Очакваният с нетърпение Vivo X100 излезе на преден план с резултати от Geekbench. Заедно с резултатите от тестовете бяха разкрити и някои характеристики на телефона. И така, как се представи новият смартфон на марката Vivo?

Разкрити са резултатите от Geekbench на vivo X100

Налице е важно развитие по отношение на модела смартфон на име Vivo X100 , който се очаква да бъде представен много скоро . В резултат на разработката стана ясно представянето на въпросния телефон в теста на Geekbench.

Телефонът, който има моделен номер V2309A, получи 1643 точки в едноядрен тест и 7199 точки в многоядрен тест. В теста на Geekbench телефонът има версия с 12 GB RAM. Очаква се телефонът да предлага множество опции от страна на RAM.vivo x100 geekbench test
Според теста на Geekbench, телефонът, който ще се предлага с Android 14, може да включва процесора Dimensity 9300, произведен от MediaTek. Твърди се, че въпросният телефон ще поддържа и 120W технология за бързо зареждане.
Кога ще бъде представена серията Vivo X100?

Моделите Vivo X100 и X100 Pro се очаква да бъдат представени на 13 ноември, а моделът X100 Pro+ се очаква да бъде представен в началото на следващата година. Какво мислите за представянето на новия модел смартфон Vivo в теста на Geekbench? Не забравяйте да споделите вашите мисли по темата с нас в секцията за коментари по-долу.

Подобни публикации

  1. Последната актуализация на Samsung причини проблеми
  2. Представена серия Motorola Edge
  3. Характеристики и цена на Xiaomi Redmi Pad Pro
  4. Характеристики и цена на Samsung Galaxy M15 5G
  5. Характеристики на Motorola Moto G64 5G

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.