Gmail променя цветовата темаgmail nov dizayn nova tema

Gmail сменя цветовата тема

Имейл приложението Gmail претърпя радикална промяна в последната си актуализация. Ето подробностите! Имейл приложението Gmail направи малка промяна в цветовата тема с актуализацията, която пусна. Тази иновация за Android ще възприеме темата с динамичен червен цвят и вече няма да има червена икона.

Gmail предпочита червено в цветната тема

В публикуваната версия 2023.05.28.x на Gmail, първата червена икона, която се появява в известията, привлича вниманието. Контурът на иконата „M“ на Gmail е поставен на червен фон, препращайки към предишния цвят на приложението. Като се има предвид, че ще осигури повече последователност с външния вид на устройството, тази промяна ще направи входящите известия по-интересни.

Как се прави Регистрация в Gmail? ВИДЕО!!!

Потребителите, които са опитали актуализацията, заявяват, че предупрежденията на Gmail са скрити в панела за известия и заключения екран. Правейки тази промяна, приложението за електронна поща, което каза, че целта му е да се отърве от монотонността, заяви, че оставането на същия фон в продължение на много години отблъсква потребителя. В желанието си да излезе от тази ситуация, Gmail избра жив фонов цвят с надеждата да изпъкне и да увеличи употребата.

Подобни публикации

  1. Беше разкрито за колко ще се продава TikTok
  2. ChatGPT ще бъде обучаван със съдържание на Reddit!
  3. Рекорден ръст на пазарната стойност на Apple
  4. Grok, изкуственият интелект на X, ще получава всички резюмета на новини от X!
  5. Сключено е ново споразумение между TikTok и Universal Music!

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.