Twitch обявява фиксиране на чат за акаунти с много последователиtwitch nova funktsia za profili s mnogo posledovateli

Twitch обявява фиксиране на чат за акаунти с много последователи

Twitch ще позволи на производителите на съдържание да печелят повече пари с последната си актуализация. Ето подробностите! Платформата за стрийминг на живо Twitch обяви функция за стабилизиране на чата. Обявена като Hype Chat, тази актуализация е подобна на приложения в други стрийминг платформи. Тази функция, която позволява изпращане на съобщения до секцията за чат на Twitch срещу заплащане, ще бъде нов източник на приходи както за издателите, така и за самата платформа.

Съобщение до създателите на съдържание от Twitch

Twitch ви позволява толкова, колкото сумата пари изпращате в секцията за съобщения в новата му функция. Съобщението на високоплатените остава на върха за дълго време и може да използва няколко символа. Първо, Twitch ще се отвори за акаунти с голям брой последователи, като причината за това е да направи функцията да се откроява по време на бързо движещи се съобщения с голям брой участници.

Twitch ще подсили тази функция с добавки за сигурност. Точно както в обикновения чат на Twitch, когато кажете нещо лошо, ще бъдете забранени от чата и съобщението ви ще бъде изтрито, точно както при обикновените съобщения. Всички съобщения, изпратени чрез тази обявена функция, се сканират от системата AutoMod на компанията и човешките модератори могат да изтриват съобщения по всяко време.

Функцията в момента е достъпна само в уеб приложението, но ще бъде пусната в приложения за смартфони и таблети в близко бъдеще.Twitch, който позволява на телевизионните оператори да определят броя на проблемите, ще намали определената такса с 30 процента.

Подобни публикации

  1. Ерата на телефонните номера в WhatsApp приключва
  2. WhatsApp с нова функция която няма да имате нужда от преводач
  3. Нова функция идва в Instagram, която ще ви хареса много!
  4. Забравете заглавията: YouTube открива вашата музика без усилия!
  5. Популярната функция на Instagram идва в YouTube!

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.