Търсенето на файлове вече е по-лесно в Google DriveНова актуализация пристигна в Google Drive: Търсенето на файлове вече е по-лесно!

Освен за Google Workspace и отделни абонати, новата актуализация на Drive пристигна за потребителите на iOS. И така, какво покрива тази актуализация? Ето подробностите! Google Chrome наскоро получи три различни актуализации за подобряване на търсенията. Сега е направена промяна в Google Drive. Инфраструктурата на приложението е допълнително опростена с актуализацията, което може да увеличи честотата на използване на Google Drive от потребителите на iOS.

Вече са налични различни падащи менюта за тип на файла, собственици и последна промяна. Новата актуализация пристигна за потребители на iOS, както и за Google Workspace и отделни абонати.google drive update

Нови актуализации на Google Drive

Бяха направени редица актуализации на Drive, за да улеснят потребителите на iOS да извършват обаждания. Благодарение на актуализацията инфраструктурата за търсене на приложението е опростена.

Как да споделяте файлове в Google Drive?

Инфраструктурата на менюто улеснява търсенето по тип файл. Google предлага на своите потребители възможността да намират търсените файлове за по-кратко време, като предлага множество опции за филтриране.

В допълнение към актуализацията, която ще бъде предложена на потребителите на Android в близко бъдеще , на потребителите също беше предложена HTTP-базирана динамична адаптивна поточно видео инфраструктура за нови видеоклипове. Тази инфраструктура осигурява адаптивен битрейт към процеса на възпроизвеждане на видео, като по този начин повишава производителността, качеството и скоростта на възпроизвеждане на видео в зависимост от скоростта на мрежата.

Говори се, че тази функция, която се предлага за нови видеоклипове, ще дойде и за стари видеоклипове до края на годината.

Подобни публикации

  1. Функция, подобна на Telegram, идва отново в каналите на WhatsApp
  2. Специална защита за непълнолетни потребители от Instagram
  3. Функцията, която всеки иска, стигна до Discord
  4. WhatsApp функция, наречена предложени контакти, за потребители на Android и iOS
  5. WhatsApp ще помогне на потребителите да спестят време

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.