Новата функция на Google Keep ще зарадва потребителитеgoogle keep 22

Google обяви, че е въвела нова функция за „плъзгане и пускане“ в приложението Keep. По този начин ще можете да местите съдържание между приложенията. Ето подробностите!

Google въвежда нова функция в приложението Keep , която потребителите ще харесат. Потребителите ще могат да плъзгат и пускат изображения, запазени в Google Keep, в приложения на трети страни. Новата функция идва за потребителите на Android и също така ще бъде полезна функция за тези, които често извършват няколко задачи едновременно на своя смартфон или таблет с Android.

В публикация в блог на Workspace Google демонстрира как да добавя изображения, като ги плъзга от приложението Keep в имейл приложение. Действието се извършва в режим на разделен екран, където можем да видим снимка, взета от приложението Keep и добавена като прикачен файл към друго приложение.

Прочети Още: Дизайнът на Xiaomi 12S Ultra най-накрая е разкритgoogle keep

Потребителите са доволни от новата функция на Google Keep

Първият коментар на потребителите на новата функция е, че работи доста гладко. 9to5Google твърди, че на системно ниво на Android плъзгане и пускане е налично от известно време, в пълна функционалност от Android 10. Също така сме виждали многозадачност в приложенията Google Photos и Files преди.

Докладът също така посочва, че новата функция работи добре на таблети с Android и телефони Pixel . Тази функция е въведена в Google Keep във версия на Android 5.22.242.00.90.

Google Keep е едно от най-добрите приложения за водене на бележки за запазване на съдържание от текстове, списъци за водене на бележки, напомняния и изображения. Разширението за Chrome също помага за запазване на изображения от мрежата. По този начин новата функция ще осигури допълнително удобство.

Подобни публикации

  1. Синята отметка може да се скрие в Twitter
  2. Нова функция дойде в Play Store: Осигурява голямо удобство!
  3. Истински Windows 11 и Office 2021 Възможност на много ниска цена!
  4. Най-често срещаните проблеми със Slack и техните решения
  5. С Bing е възможно да обобщавате уеб страници с едно щракване!

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.