Твърди се, че Oppo работи върху 2 нови сгъваеми телефона

oppo 2 sgavaemi

Пазарът на сгъваеми телефони расте и се твърди, че Oppo разработва 2 нови сгъваеми телефона. Ето подробностите!

Oppo работи върху два сгъваеми смартфона, които биха могли да бъдат пуснати по-късно тази година, според доклад. Твърди се, че един от смартфоните има дизайн на мида, подобен на Samsung Galaxy Z Flip. Също така се съобщава, че един от тези телефони ще има процесор Qualcomm Snapdragon , а другият ще се захранва от MediaTek Dimensity.

Прочети Още: Новата функция на Google Keep ще зарадва потребителите

По-рано тази година информатор заяви, че сгъваем телефон и телефон с мида от Oppo се тестват в Европа и Евразия.

Позовавайки се на изтеклата Digital Chat Station , IThome съобщи, че Oppo работи върху сгъваем телефон и друг телефон с мида със сгъваем екран, който може да се нарече Oppo Find N2 и може да бъде наследник на Oppo Find N. Тези смартфони ще включват комбинация от Snapdragon, както и процесори Dimensity и ще бъдат пуснати на пазара по-късно тази година. Докладът също така казва, че един от сгъваемите телефони има кодовото име Dragonfly. Няма много информация, когато става дума за спецификации, но се очаква и двата да идват с честота на опресняване от 120Hz.

Пазарът на сгъваеми смартфони расте
По-рано тази година източник заяви, че Oppo тества сгъваем телефон и телефон с мида като Oppo Find N, който се тества в Европа и Евразия. Има също твърдения, че стартирането може да се състои тази година. Изглежда, че Oppo иска да се конкурира с предстоящите сгъваеми смартфони директно с Galaxy Z Fold 4 и Galaxy Z Flip 4 , за които се говори, че Samsung ще пусне по-късно тази година.

Говори се, че Samsung се опитва да увеличи своето портфолио от сгъваеми смартфони с достъпен сгъваем смартфон. Освен това се съобщава, че Samsung се е насочил към общо 15 милиона единици от сгъваемите смартфони Galaxy Z Fold 4 и Galaxy Z Flip 4. Въпреки това, като се имат предвид разходите за панелите, използвани за производството на сгъваеми телефони, водоустойчив факт е, че това не е лесно.

Подобни публикации

  1. Характеристиките на камерата на Xiaomi 13 Ultra
  2. Motorola Edge 30 Fusion на шокираща цена
  3. Характеристики и дизайн Huawei Nova 10 SE?
  4. Обявена дата на издаване на серията Xiaomi 13 и MIUI 14
  5. MIUI 14 ще бъде най-бързата операционна система в Xiaomi

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.