Твърди се, че Oppo работи върху 2 нови сгъваеми телефона

oppo 2 sgavaemi

Пазарът на сгъваеми телефони расте и се твърди, че Oppo разработва 2 нови сгъваеми телефона. Ето подробностите!

Oppo работи върху два сгъваеми смартфона, които биха могли да бъдат пуснати по-късно тази година, според доклад. Твърди се, че един от смартфоните има дизайн на мида, подобен на Samsung Galaxy Z Flip. Също така се съобщава, че един от тези телефони ще има процесор Qualcomm Snapdragon , а другият ще се захранва от MediaTek Dimensity.

Прочети Още: Новата функция на Google Keep ще зарадва потребителите

По-рано тази година информатор заяви, че сгъваем телефон и телефон с мида от Oppo се тестват в Европа и Евразия.

Позовавайки се на изтеклата Digital Chat Station , IThome съобщи, че Oppo работи върху сгъваем телефон и друг телефон с мида със сгъваем екран, който може да се нарече Oppo Find N2 и може да бъде наследник на Oppo Find N. Тези смартфони ще включват комбинация от Snapdragon, както и процесори Dimensity и ще бъдат пуснати на пазара по-късно тази година. Докладът също така казва, че един от сгъваемите телефони има кодовото име Dragonfly. Няма много информация, когато става дума за спецификации, но се очаква и двата да идват с честота на опресняване от 120Hz.

Пазарът на сгъваеми смартфони расте
По-рано тази година източник заяви, че Oppo тества сгъваем телефон и телефон с мида като Oppo Find N, който се тества в Европа и Евразия. Има също твърдения, че стартирането може да се състои тази година. Изглежда, че Oppo иска да се конкурира с предстоящите сгъваеми смартфони директно с Galaxy Z Fold 4 и Galaxy Z Flip 4 , за които се говори, че Samsung ще пусне по-късно тази година.

Говори се, че Samsung се опитва да увеличи своето портфолио от сгъваеми смартфони с достъпен сгъваем смартфон. Освен това се съобщава, че Samsung се е насочил към общо 15 милиона единици от сгъваемите смартфони Galaxy Z Fold 4 и Galaxy Z Flip 4. Въпреки това, като се имат предвид разходите за панелите, използвани за производството на сгъваеми телефони, водоустойчив факт е, че това не е лесно.

Подобни публикации

  1. Xiaomi работи върху телефон с 200MP камера
  2. Nothing Phone ето неговите характеристики!
  3. Дизайнът на Xiaomi 12S Ultra най-накрая е разкрит
  4. Разкрит е розов цвят на Xiaomi 12 Lite 5G
  5. Нов телефон от среден сегмент Huawei Nova Y90

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.