GTA Online Expansion Pack Договорът е обявенgta online

С изявлението, направено от Rockstar Games, беше обявена датата на издаване на пакета за разширение на GTA Online The Contract. Ето подробности за новото съдържание!

Пакет за разширение на GTA Online Договорът беше официално обявен. С обявяването станаха ясни някои подробности около пакета. Rockstar пусна и промоционален видеоклип за The Contract. Подробности по темата са тук.

Кога ще бъде пуснат GTA Online Expansion Pack?

Rockstar Games продължава да работи по ново съдържание за Grand Theft Auto Online. Компанията обяви разширителен пакет, наречен The Contract . Към популярната видео игра с The Contract ще бъде добавено различно съдържание.

Прочети Още: Разкриха тайното споразумение между Apple и Китай за 275 милиарда долара

Договорът, който беше очакван с нетърпение от милиони играчи по целия свят, ще бъде пуснат безплатно на 15 декември. Разширението ще последва ограбването на Union Depository от Майкъл, Тревър и Франклин.

Френклин, който предприе индивидуални стъпки след въпросния обир, стана собственик на агенция, наречена F. Clinton and Partner, която предлага решения на проблемите на елита на Лос Сантос. Ламар Дейвис ще бъде въведен отново в играта с пакета за разширение.

С пускането на пакета, наречен The Contract, известният рапър Dr. Дре също ще бъде там. Като част от историята, радиоводещият на GTA 5 DJ Pooh разговаря с потенциален клиент, Dr. Той ще се свърже с Франклин, за да спомене Dre.

Според историята, Dr. Дре загуби смартфона си с неиздавана музика на път за Кайо Перико миналата година. По-късно се оказа, че телефонът е в ръцете на неподходящи хора. На Франклин ще бъде възложено да обезопаси музиката и да върне смартфона на собственика му. Играчите ще могат да изпълняват тази задача самостоятелно или като екип.

Наред с историята, новото разширение ще предлага хитове, нови оръжия, превозни средства и други. Освен това, заедно с The Contract, кучето на име Chop ще бъде добавено към Grand Theft Auto Online. Rockstar Games пуснаха видео на разширителния пакет.

Промоционалното видео, което беше пуснато, предоставя информация за пакета за разширение, наречен The Contract. Можете да гледате 57-секундното видео, което срещна голям интерес, в плейъра по-долу.

Какво мислите за разширителния пакет GTA Online ? Не забравяйте да споделите вашите мисли по темата с нас в секцията за коментари по-долу.

Подобни публикации

  1. Как да увеличите FPS на Roblox?
  2. Как да играете компютърни игри на iPhone или iPad?
  3. Как да промените паролата на Valorant?
  4. Как да решим проблема с пинга в Valorant?
  5. PlayStation 5 Vertical Внимание: Открит е фатален бъг!

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.