Instagram ще възстанови хронологичния ред: посочена дата!instagram, snimka, ekran

Instagram обяви, че ще върне функцията за хронологично сортиране. Платформата за социални медии, базирана на изображения, също споделя историческа информация. Ето подробностите!

Instagram обяви, че ще активира отново опцията за хронологично сортиране . Стъпката, която трябва да предприеме компанията, ще направи възможно сортирането на емисията в Instagram по време. Главният изпълнителен директор на Instagram Адам Мосери направи изявление кога ще се появи въпросната функция.  

Кога ще дойде хронологичното сортиране в Instagram?

Главният изпълнителен директор на Instagram Адам Мосери свидетелства пред подкомисията на Сената на САЩ миналата седмица. Споменавайки алгоритъма на потока на платформата по време на изявлението, Мосери каза , че ще върнат хронологичния ред .

Прочети Още: GTA Online Expansion Pack Договорът е обявен

Според изявлението на Адам Мосери, функцията за хронологично сортиране ще бъде достъпна за потребителите през първото тримесечие на следващата година. По този начин потребителите на популярната платформа за социални медии ще могат да сортират публикациите по време.

Платформата за социални медии, базирана на изображения, имаше хронологичен ред до 2016 г., но с взето решение започна да се използва алгоритъм, базиран на изкуствен интелект. По този начин Instagram предложи по-персонализирано изживяване, но това не се хареса на много потребители.

Най-голямата причина, поради която потребителите на Instagram не харесаха новата система за сортиране на емисии, която влезе в сила през 2016 г., беше невъзможността да се сортират публикациите според времето. Новата функция ще позволи публикациите да бъдат сортирани хронологично.

Не беше споделена подробна информация за новата функция на популярната социална медийна услуга Instagram. Мосери обясни, че компанията работи активно по въпросната функция. Очаква се в близко бъдеще да бъде споделена подробна информация.

Instagram Stories Like Feature Разкрити

Алесандро Палуци разкри, че базираната на изображения платформа за социални медии работи върху друга функция. Според информацията, споделена от Paluzzi, ще дойде функцията да харесваш Stories. Твърди се, че компанията е започнала да тества функцията през август.

Заявявайки, че харесванията ще бъдат в същия раздел като тези, които гледат Stories, Paluzzi сподели екранна снимка на въпросната функция. Споделената екранна снимка ни позволява да знаем как ще изглежда новата функция.

Според информацията, споделена от Paluzzi, базираната на изображения услуга за социални медии работи върху функцията за добавяне на модератори за излъчване на живо. Благодарение на новата функция потребителите ще могат да добавят модератори в излъчването на живо, което са започнали в популярната платформа.

Все още не е ясно кога ще бъдат добавени нови функции към социалната медийна услуга Instagram, която има огромна популярност по целия свят.

Подобни публикации

  1. Проблем с известията в Instagram и решение
  2. Какво е Bumble? Как да използвам?
  3. Какво е Google Преводач?
  4. Google подобрява изживяването при търсене в Gmail и чат
  5. Нова функция за деактивиране на разширенията от Google

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.