Характеристики на камерата на Samsung Galaxy S22 UltraХарактеристики на камерата на Samsung Galaxy S22 Ultra

Появиха се функциите на камерата на Samsung Galaxy S22 Ultra, които се очакват с нетърпение от много потребители на смартфони. Ето всички подробности!

Появиха се функции на камерата на Samsung Galaxy S22 Ultra . Според изтекла информация, Galaxy S22 Ultra ще излезе на преден план със своята камера. Освен това е направено много важно твърдение по отношение на дизайна на моделите Galaxy S22 и Galaxy S22 +.

Какви са характеристиките на камерата на Samsung Galaxy S22 Ultra?

Имаше много важно развитие по отношение на модела Galaxy S22 Ultra, който се очаква да бъде наличен за продажба през следващата година. Появиха се характеристиките на камерата на устройството, които много потребители на смартфони очакват с нетърпение.

Ice Universe сподели характеристиките на камерата на Galaxy S22 Ultra чрез своя акаунт в Twitter . Според твърдението, на гърба на очаквания модел ще има четири камери.

Прочети Още: Роналдиньо пусна колекция NFT

Основната камера на устройството ще има усъвършенстван сензор ISOCELL HM3 с резолюция от 108 мегапиксела. Твърди се, че сензорът, който има 85-градусово зрително поле, е с размер 1/1,33 инча. Посочено е, че камерата ще има и бленда f/1.8.

Твърди се, че на гърба на телефона ще има 12 MP резолюция 1/2,55 инча ултра широкоъгълна камера. Твърди се, че сензорът на Sony, който има 120-градусово зрително поле, ще има бленда f / 2.2.

Твърди се, че ще има 10-мегапикселова камера с възможност за 10X увеличение. Предполага се, че сензорът на Sony ще бъде с размер 1/3,52 инча и ще има 11-градусово зрително поле. Според споделената информация камерата ще има бленда f/4.9.

Твърди се, че четвъртата камера на гърба на новия модел смартфон, която се очаква с нетърпение от много потребители, ще има резолюция от 10 мегапиксела. Посочено е, че сензорът на Sony 1/3,52 инча може да увеличава 3x. Твърди се, че камерата ще има 36-градусово зрително поле.

Ice Universe също направи важно твърдение по отношение на дизайна на моделите Samsung Galaxy S22 и Galaxy S22 +. Според твърдението дизайнът на екрана на двата модела ще наподобява iPhone 13 без прорез. Посочено е, че предната и задната повърхности на двата телефона ще бъдат плоски. Предполага се също, че рамките на двата модела ще бъдат симетрични.

Базираният в Япония технологичен гигант не направи никакви изявления относно изтеклата информация. Следователно има вероятност това твърдение да не е вярно. Очаква се серията Samsung Galaxy S22 да бъде представена през януари или февруари следващата година.

Подобни публикации

  1. Тест за издръжливост на iPhone 15 и iPhone 15 Plus
  2. Събитието Xiaomi 2023 приключи: Какво беше представено?
  3. Xiaomi 14 с повишена скорост на зареждане
  4. Цената на позлатената серия iPhone 15 Pro е достъпна!
  5. Infinix ще представи GT 10 Pro модел с Cyberpunk дизайн на GameX

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.