Роналдиньо пусна колекция NFTronaldinho nft

Роналдиньо обяви, че ще влезе в света на NFT. Бившият футболист обяви, че е подписал с Shirtum за колекцията на NFt. Ето всички любопитни подробности!

Роналдиньо, един от най-успешните футболисти на даден период , обяви, че ще пусне колекцията NFT в продажба. Бившият футболист сподели много важна информация за NFT, която ще пусне за продажба. Всички подробности за споделената информация са в нашите новини.

Роналдиньо влиза в света на NFT

Роналдиньо, който показа много успешно представяне във футболната си кариера, ще влезе в света на NFT, който е много популярен напоследък. Бившият футболист обяви в официалния си акаунт в Twitter, че ще влезе в света на NFT.

Прочети Още: Samsung тества назъбен екран на Galaxy Tab S8 Ultra

Споделяйки важна информация в социалната медийна платформа Twitter, бившият футболист обяви, че се е съгласил с глобалната услуга за пазар на NFT Shirtum. Успешният футболист от един период заяви, че ще създаде колекция, като трансформира най-важните моменти от кариерата си в NFT.

В изявление по темата в официалния си акаунт в социалните мрежи Роналдиньо каза: „Много съм развълнуван да обявя колекцията си. Много скоро ще можете да видите най-важните моменти от кариерата ми в Ширтум.“

Продажбите на NFT достигат рекордно ниво през първата половина на 2021 г

Според данни на Reuters, базирани на DappRadar, покупките на цифрови активи възлизат на 1,24 милиарда долара през второто тримесечие. Тази стойност беше само 1,23 милиарда долара през първото тримесечие на 2021 г. Общо 2,47 милиарда долара бяха генерирани чрез продажби с NFT. Оказва се, че има значително подобрение в продажбите, като приходите през второто тримесечие леко надвишават приходите през първото тримесечие.

На базата на общите приходи от NFT спрямо предходната година, Ройтерс посочи, че въпросният метод е придобил голяма популярност в световен мащаб спрямо първата половина на 2020 г., когато продажбите, направени с този метод, са били 13,7 милиона долара.

Смята се, че най-важните причини за голямото ускорение на NFT са компании и лица, които се харесват на големи потребителски групи. Например, разработчикът на World Wide Web (WWW) Тим Бърнърс-Лий наскоро продаде изходния код на мрежата NFT за 5,4 милиона долара.

Оригиналният изходен код на WWW, продаден с нетъргуем токен, спечели на Бърнърс-Лий 5,4 милиона долара. Бърнърс-Лий продаде оригиналния изходен код на мрежата на неидентифициран купувач чрез аукционна къща.

Подобни публикации

  1. Проблем с известията в Instagram и решение
  2. Какво е Bumble? Как да използвам?
  3. Какво е Google Преводач?
  4. Google подобрява изживяването при търсене в Gmail и чат
  5. Нова функция за деактивиране на разширенията от Google

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.