Новият телефон на Honor изпробва нетестваното: App Control by Eye!Новият телефон на Honor изпробва нетестваното: App Control by Eye!

Honor внася функции за изкуствен интелект в телефона си с новия си флагман Magic 6. Ето подробности за първата въведена функция! Чест Главният изпълнителен директор Джордж Джао направи някои изявления тази сутрин за това как те ще включат генеративен AI в своите продукти на срещата на върха на Snapdragon на Qualcomm през 2023 г.

Най-изненадващото развитие на събитието се случи в новия флагман на компанията. В новия флагман Magic 6 ще можете да взаимодействате с устройството с помощта на очите си. Въпреки че има някои забележителни опасения относно поверителността, тази функция изглежда доста готино.

Ще можете да контролирате приложенията с помощта на очите си

Основната бележка включваше кратко представяне на това как ще изглежда тази технология и показа жена в горната част на екрана, която се взира в телефона си, докато приложението на Uber работи. Жената показа, че е успяла да отвори приложението, като е променила посоката на погледа си. Honor нарича тази технология Магическата капсула.

Това е само една от функциите в предстоящия Magic 6, който ще разполага и с виртуален асистент, който използва вградения AI на Qualcomm. Като се има предвид развитието на изкуствения интелект, е възможно да се видят такива функции в телефоните на много марки съвсем скоро.

Honor не е обявила кога ще бъде пуснат Magic 6, но Qualcomm казва, че телефоните с новия флагмански процесор ще започнат да се пускат през следващите седмици.

Подобни публикации

  1. Honor Magic 6 Pro ще се предлага с поддръжка за бързо зареждане
  2. Плановете на Apple за изкуствен интелект в серията iPhone 16
  3. Нови подробности за екрана на Samsung Galaxy S24 Ultra: Супер тънка рамка!
  4. Нов детайл на дизайна нови изображения на Samsung Galaxy A55
  5. Характеристики и цена на Samsung Galaxy SmartTag 2

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.