Илон Мъск спря Twitter акаунта на Кание Уест!elonmuskkanyewesttwitter

Илон Мъск спря Twitter акаунта на Кание Уест!

Илон Мъск спря завинаги акаунта си в Туитър заради антисемитски туитове на Кание Уест. Ето подробностите!

Илон Мъск спря акаунта на Кание Уест (известен още като Ye) в Twitter, след като Кание Уест публикува антисемитски туитове и наруши правилата на платформата. В отговор на Ким Дотком Мъск обясни, че акаунтът на Уест е спрян за „подстрекаване към насилие“.

По-рано днес Уест сподели туитове в акаунта си в Туитър , в които той изрази мнението си и е описан от Илон Мъск като „подстрекаване към насилие“. Малко след това тя съобщи в Truth Social, че акаунтът й в Twitter е временно заключен.

По-късно Мъск разкри, че „се опитва да направи всичко възможно“ да накара Уест да се съобрази с правилата на Twitter, но известният рапър все още продължава да публикува съдържание, което нарушава правилото на платформата срещу подбуждане към насилие, което води до окончателно затваряне на акаунта.

Това не е първото нарушение на Кание Уест

Това не е първият път, когато Кание Уест нарушава правилата на Twitter. През октомври акаунтът му беше временно спрян за повторно публикуване на антисемитско съдържание.

Един от ръководителите на компанията Parler обяви, че Кание Уест, за когото беше обявено, че ще купи социалната медийна платформа Parler през последните седмици, не е имал такъв план.

Разгледай Още: Методи за намаляване на пинг в CS:GO

Илън Мъск заявява, че акаунтът на Кание Уест няма да бъде повторно отворен и докато някои уважават това решение, останалите смятат, че Мъск възпрепятства свободата на изразяване.

Подобни публикации

  1. Затваря ли се Gmail с милиони потребители?
  2. Европейският съюз започна официално разследване за TikTok!
  3. YouTube продължава да се бори с TikTok
  4. Защо Илон Мъск ще изключи телефонния си номер?
  5. Най-добрата операционна система за 2023 – 2024 е Windows 10

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.