Методи за намаляване на пинг в CS:GOcs go ping

Методи за намаляване на пинг в CS:GO

Какви начини трябва да се опитат за отпадане на пинга на CS:GO? В тази статия обяснихме как да коригираме проблема с ping в Counter-Strike: Global Offensive.

Начините за намаляване на пинга на CS: GO са много важни за геймърите, които играят изключително популярната FPS игра по целия свят, тъй като високият пинг значително влияе негативно на игровото изживяване. В тази статия сме изброили методи, които могат да помогнат за отстраняването на този проблем.

Тъй като високият ping причинява проблеми като замръзване и забавяне в онлайн базирани видеоигри, той пряко влияе върху производителността на играчите. В Counter-Strike: Global Offensive, точно както в други онлайн игри, някои играчи може да срещат проблеми с висок ping от време на време.

Има някои фактори, които причиняват възникването на проблема с ping. И така, какви методи трябва да се прилагат за решаване на проблема с пинга, който се отразява негативно на игровото изживяване в Counter-Strike: Global Offensive?

CS:GO Списък с методи за намаляване на пинг

 • Свържете се с друг сървър.
 • Проверете целостта на файловете на играта.
 • Изключете временно VPN.
 • Сканиране за вируси.
 • Затворете ненужните програми във фонов режим.
 • Временно деактивирайте антивирусната програма.
 • Изключете автоматичните актуализации на Windows.
 • Изключете и включете модема.
 • Свържете се с интернет с Ethernet кабел.
 • Нулирайте модема.
 • Изтрийте и преинсталирайте играта.

По-горе са методите за намаляване на пинга, които могат да се прилагат за Counter-Strike: Global Offensive. Можете да научите как да прилагате методите в списъка по-долу. Освен това, ако се чудите какви кодове могат да се използват в играта, можете да разгледате нашата статия за командите на конзолата за CS: GO.

Разгледай Още: Как да изключите Telegram Last Seen?

Свържете се с различен сървър

Популярната FPS игра, предлагана от Valve, има много сървъри. Свързването към правилния сървър играе важна роля за избягване на висок ping в играта. Поради тази причина е необходимо да изберете сървърите, които са най-близо до географското местоположение.

Проверете целостта на файловете на играта
 1. Отворете Steam.
 2. Влезте в библиотеката.
 3. Кликнете с десния бутон върху играта.
 4. Изберете опцията „Свойства“.
 5. Влезте в раздела „Локални файлове“.
 6. Щракнете върху бутона „Проверете целостта на файловете на играта“.

Друг метод, който може да помогне за отстраняването на проблема с ping, е да проверите целостта на файловете на играта. За да направите това, първо отворете Steam. Ако не сте влезли, влезте в акаунта си.
Вижте библиотеката, след като влезете в Steam. Намерете Counter-Strike: Global Offensive от списъка и щракнете с десния бутон върху него. Изберете опцията „Свойства“. След това отидете в раздела „Локални файлове“ и незабавно кликнете върху бутона „Проверка на целостта на файловете на играта“.

Временно изключване на VPN

Източникът на този досаден проблем може да е VPN услугата, която е отворена на вашия компютър. Поради тази причина, ако дадена VPN услуга е включена, временно я деактивирайте. След като извършите тази операция, проверете дали проблемът е отстранен.

Сканиране за вируси
Зловреден софтуер, който е заразил компютъра ви, може да е причина за проблема с високия ping. Пуснете сканиране за вируси, за да разберете дали вашият компютър има зловреден софтуер. Ако нямате защитен софтуер на компютъра си , можете да разгледате списъка с най-добрите антивирусни програми.

Затворете ненужните програми във фонов режим
Всяка програма, отворена на вашия компютър, може да използва честотна лента, както и системни ресурси. Поради тази причина можете да затворите ненужните програми, работещи във фонов режим. За да извършите действието, отворете диспечера на задачите, като използвате прекия път „Ctrl + Shift + Esc“.

Можете да видите програмите, работещи във фонов режим, чрез диспечера на задачите. Можете да щракнете с десния бутон върху ненужните приложения и да натиснете бутона „Край на задачата“. Когато следвате тази стъпка, програмата ще бъде затворена.

Временно деактивирайте антивирусната програма
Софтуерът за защита, инсталиран на вашия компютър, може да се актуализира във фонов режим. Това води до високи стойности на пинг, което се отразява негативно на игровото изживяване. Затова изключете временно антивирусната преди да влезете в играта и след това проверете дали проблемът е отстранен.

Изключете автоматичните актуализации на Windows

 • Натиснете клавишите Windows + R.
 • Въведете „services.msc“ в Run.
 • Натиснете Enter.
 • Намерете Windows Update в секцията „Услуги“.
 • Щракнете с десния бутон върху Windows Update.
 • Изберете опцията „Свойства“.
 • Задайте типа стартиране на „Забранено“.
 • Натиснете бутона „Приложи“.
 • Кликнете върху бутона „OK“.

Операционната система Windows може да се актуализира във фонов режим от време на време. Това ви кара да срещнете проблем със забавяне в онлайн базирани видеоигри. За да разберете дали това е причината за проблема, първо отворете инструмента Run, като натиснете клавишите Windows + R.Въведете services.msc в прозореца Изпълнение и след това натиснете Enter. Намерете Windows Update в секцията „Услуги“ и щракнете с десния бутон върху него. Изберете „Свойства“ от изскачащия прозорец. Задайте типа стартиране на „Забранено“. Натиснете бутона „Приложи“. След това щракнете върху бутона „OK“.

Изключете и включете модема
Съществуващ проблем с интернет връзката също може да причини проблем със закъснението. Поради тази причина можете да опитате да изключите и включите модема си. След изключването изключете кабелите на модема и включете и изчакайте около 10 секунди. След изтичане на времето включете кабелите на модема и включете. Включете отново модема.

Свържете се с интернет с Ethernet кабел
Ако играете видеоиграта на вашия лаптоп, вероятно използвате безжична връзка. Слаб Wi-Fi сигнал може да причини проблеми с онлайн игрите. Поради тази причина проверете иконата Wi-Fi в долния десен ъгъл и проверете дали сигналът е слаб.

Ако Wi-Fi сигналът е слаб, можете да изберете да използвате Ethernet кабел. След като включите Ethernet кабела в компютъра си, проверете дали проблемът с ping на CS:GO е отстранен. Ако проблемът продължава, можете да опитате следващия метод.

Нулирайте модема
Нулирането на модема е сред методите, които могат да се приложат за проблема с ping на CS: GO. Трябва да се отбележи, че след като извършите този процес, трябва да преинсталирате и за това е необходима информация, предоставена ви от доставчика на интернет услуги.

Модемите обикновено имат дупка за нулиране. Следователно можете да направите това с помощта на клечка за зъби. Когато поставите клечката за зъби в дупката за известно време, всички светлини на модема ще мигат. Това ще нулира устройството.

След като направите нулирането, влезте в интерфейса на модема. Ако не знаете как да направите това, можете да прегледате статията, в която отговорихме на въпроса как да влезете в интерфейса на модема . След като получите достъп до интерфейса, започнете инсталационния процес.

Не забравяйте да зададете силна парола за безжичната мрежа и да промените паролата на модема след завършване на настройката. Можете да си запишете тези пароли, защото ако забравите, може да не успеете да се свържете с Wi-Fi и да влезете в интерфейса на модема.

Изтрийте и преинсталирайте играта
Ако нито един от горните методи не работи, можете да опитате да изтриете и преинсталирате играта като последна мярка. След като завършите инсталационния процес, влезте в играта и проверете дали проблемът със забавянето е отстранен.

В тази статия обяснихме методите за решение, които могат да бъдат приложени за проблема с ping на CS: GO. Ако сте решили проблема по начин, различен от методите в списъка, можете да споделите метода в секцията за коментари.

Подобни публикации

 1. Amazon Prime обявява безплатни игри за декември
 2. Как да коригирам проблема с неработещия стартов панел на Epic Games?
 3. Специално проектиран за PS5 Pulse Elite и Pulse Explore
 4. Football Manager 2024 за мобилни устройства, пуснат чрез Netflix: Ето трейлъра!
 5. Nintendo Switch 2 може да се предлага с отделящи се двойни екрани!

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.