Първата информация за Airpods Max 2!airpods max

Появи се първата информация за AirPods Max 2, една от слушалките от новото поколение на Apple.

Подробностите за AirPods Max 2 , един от моделите слушалки на Apple , са много ограничени. Въпреки това, нов патент, получен от Apple, дава на потребителите представа за плановете на компанията за следващото поколение AirPods Max. 

Според получената информация; Базираната в Купертино компания е кандидатствала за патентоване на технологията за обработка на жестове върху чувствителни на допир повърхности.Посочва се също, че гигантската технологична компания Apple има поне още три патента по отношение на сензорните контроли на AirPods Max.

С сензорните контроли на AirPods Pro Max 2 се предвижда, че ще стане по-лесно да сменяте песните, да активирате Siri и да контролирате силата на звука в слушалките. Текущата версия на AirPods Max използва Digital Crown за някои контроли.

Дизайнерският екип на AirPods Max, който беше представен в края на 2020 г., даде интервю за уебсайта Casa BRUTUS . В интервюто; Беше споменато, че опцията за управление на докосване е тествана за AirPods Max, но беше казано, че предпочитанието е за Digital Crown. В AirPods Max 2 тази ситуация изглежда се променя.

Прочети Още: Как да преведем чужди сайтове на български в Google Chrome?

Информацията все още не е окончателна

Все още не е ясно дали технологичният гигант Apple ще пусне нова версия на AirPods Max. Въпреки че се твърдеше, че компанията ще предложи нови цветови опции за слушалките през 2021 г., това твърдение не е вярно. Следователно няма много смисъл да разчитате на точността на новините за AirPods Max 2.

От друга страна, Apple може също да предложи на потребителите аудио поддръжка без загуби с AirPods Max 2. Добавянето от компанията на бутон за захранване към слушалките с новото поколение може също да реши проблемите с AirPods Max, които не се изключват правилно.

Подобни публикации

  1. Honor Magic 6 Pro ще се предлага с поддръжка за бързо зареждане
  2. Плановете на Apple за изкуствен интелект в серията iPhone 16
  3. Нови подробности за екрана на Samsung Galaxy S24 Ultra: Супер тънка рамка!
  4. Нов детайл на дизайна нови изображения на Samsung Galaxy A55
  5. Характеристики и цена на Samsung Galaxy SmartTag 2

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.