Очаква се iPad Mini 7 с нов дизайн!apple ipad mini 7 novo

Още една извънредна новина от Apple: Очаква се iPad Mini 7 с нов дизайн!

Apple добавя нов към своите продукти, които ще бъдат представени тази година. iPad Mini 7 идва в обновената си форма. Apple се готви да пусне нова версия на iPad Mini, най-малкият член на семейството на iPad, който създава вълнение в света на технологиите. След последния модел, представен през 2021 г., потребителите с нетърпение очакват какви нововъведения ще има iPad Mini 7 през 2024 г.

iPad Mini 7, който ще се предлага с нови функции, обновен дизайн и други, има за цел да предложи превъзходно изживяване на своите потребители, като отразява иновативната визия на Apple.

С какви иновации се предлага iPad Mini 7?

Подобно на iPad Pro и iPad Air, iPad Mini не се очаква да има чипове от серия M. Вместо това може да се превключи към чипа A17 Pro, използван в моделите iPhone 15 Pro или вариант A17. iPad Mini обаче ще се нуждае от мощни чипове, за да поддържа фокусираните върху AI актуализации на iOS 18 и iPadOS 18. novo apple ipad mini 7

В допълнение към съществуващите цветови опции, Apple се очаква да предложи различни цветови опции за новия iPad Mini. Например, има възможност да се използват някои цветове от цветовата палитра на iPad Air.

Подобно на iPad Air, предната камера на iPad Mini се очаква да бъде преместена в хоризонталната страна на устройството. От потребителите обаче зависи да решат дали има смисъл да използват хоризонтална камера на устройство, което по-рядко се използва с клавиатура.

Очаква се Apple да оборудва новия iPad Mini с Wi-Fi 6E и Bluetooth 5.3. В допълнение, превключването на nano-SIM слота към eSIM също е сред иновациите, които трябва да бъдат направени.

Настоящият iPad Mini поддържа Apple Pencil 2, така че се очаква новият модел също да поддържа Apple Pencil Pro. Предлага се с функции като жест за щипване, обратна връзка, поддръжка на ротация и интеграция Find My.

Възможната дата на пускане на новия iPad Mini се очаква да бъде септември или октомври. Няколко години Apple провежда специално октомврийско събитие за Mac и iPad, така че това може да се случи и през 2024 г.

Плановете на Apple да актуализира iPad Mini 7 през 2024 г. изглежда позволяват на устройството да предлага по-бърза производителност и разширени функции. Въпреки това, някои иновации, като OLED дисплеи и сгъваеми структури, може да се наложи да изчакат до 2026 г. или по-късно.

Подобни публикации

  1. NVIDIA изпревари Apple: Втората най-ценна компания вече принадлежи на NVIDIA!
  2. Грешката, която доведе до срив на WhatsApp, най-накрая беше коригирана!
  3. Предстои нова актуализация на функцията за популярни канали на WhatsApp!
  4. Huawei Pura 70 Ultra идва да стане крал на пазара на смартфони (ревю)
  5. Добри новини за нови функции на Windows за стари компютри!

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.