Функцията за заглушаване на нежелани обаждания идва в WhatsAppwhatsapp zaglushavane na razgovori

Функцията за заглушаване на нежелани обаждания идва в WhatsApp

С новите функции, добавени към WhatsApp Beta, проблемът, с който много потребители имат проблеми, изглежда е разрешен. Ето подробностите! WhatsApp , което е едно от най-предпочитаните приложения за комуникация днес , в някои случаи може да дразни потребителите. Но новодобавените функции за сигурност и поверителност в рамките на разработките, направени през последните години, правят WhatsApp по-използваем. Според новопоявила се информация функцията за заглушаване на обаждания от непознати номера в WhatsApp ще бъде пусната в експлоатация.

Без спам обаждания!

Whatsapp Community , която беше добавена наскоро , се открои като популярна функция, която позволява на потребителите да комуникират много по-удобно за конкретна цел. Директното появяване на номерата на администраторите в тези общности със стотици хора обаче ги накара да бъдат постоянно тормозени от злонамерени хора.

Благодарение на новата функция, която беше тествана в Whatsapp Beta, обажданията от непознати номера, които не са регистрирани в контактите ви, няма да ви изпращат известия или мелодии. Ако активирате тази функция, обажданията ще бъдат заглушени и могат да се видят в раздела за известия за обаждания в WhatsApp, ако желаете.

Очаква се новата функция да предостави допълнителна мярка за сигурност срещу измамни разговори в WhatsApp, които станаха широко разпространени през последните дни.

Как да сте невидими в WhatsApp?

Подобни публикации

  1. Очакваната функция за Youtube Podcast е на път!
  2. Youtube се готви да промени интерфейса си!
  3. Spotify подобрява секцията за подкаст
  4. Какво е HeyGen AI?
  5. Spotify и OpenAI си сътрудничат: Функцията за дублаж идва в Spotify!

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.