Ново развитие на iPhone 15 Pro Max: Най-тънкият iPhone идва!iphone 15 pro i pro max tsenite mogat da se uvelishat

Ново развитие на iPhone 15 Pro Max: Най-тънкият iPhone идва!

Съобщава се, че Apple планира да пусне най-тънкия iPhone досега, заедно с iPhone 15 Pro Max. Ето подробностите! Apple ще направи много промени в бъдеще в iPhone 15 и iPhone 15 Plus , тъй като работи за увеличаване на продажбите на стандартните модели. Докато стандартните модели ще бъдат оборудвани с най-новия дизайн, Apple ще направи iPhone 15 Pro и iPhone 15 Pro Max да се открояват в серията. За да постигне това, компанията планира да въведе някои специални модификации, които ще бъдат запазени само за моделите „Pro“.

Изтичане показва, че чрез споделяне на изображение на покривното стъкло на iPhone 15 Pro Max, той цели да подчертае по-тънките рамки и Apple го нарича „суперфлагман“.

iPhone 15 Pro пристига с по-тънък и извит екран

Плановете на Apple за серия iPhone 15 Pro

По-рано беше съобщено, че моделите iPhone 15 Pro ще се предлагат с бутони в твърдо състояние и клавиш за действие, който ще замени бутона за изключване на звука на телефона. Последните слухове предполагат, че Apple вече не обмисля твърдотелно решение тази година и че капацитивните бутони ще бъдат запазени за „Pro“ iPhone за следващата година. Вместо това, тази година се казва, че iPhone 15 Pro Max ще има по-тънки рамки , което ще даде на устройството нов облик и усещане.

Според последните новини, Leaker Ice Universe сподели изображение на капака на модел iPhone 15 Pro Max в Twitter. На изображението се вижда, че рамките са значително намалени. Наричайки iPhone 15 Pro Max „супер флагман“, Universe подчертава, че устройството може да има една от най-тънките рамки в смартфон. Друго изтичане на информация, наречено ShrimpApplePro, заяви, че рамката на iPhone 15 Pro Max ще бъде леко извита в сравнение с настоящите флагмани.

И така, какво мислите за тези промени? Можете да споделите вашите мисли с нас в секцията за коментари по-долу.

Подобни публикации

  1. Неизвестна функция на Android
  2. С какви цветови опции ще се предлага серия iPhone 16?
  3. Galaxy A получи актуализация на потребителския интерфейс 6.1
  4. Какъв ще бъде животът на батерията на iPhone 16?
  5. Разкритите подробности за Galaxy Z Fold 6 развълнуваха феновете на Samsung!

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.