Изтеглянето на видеоклипове от X вече е възможно за сини абонати!x elon musk twitter

Изтеглянето на видеоклипове от X вече е възможно за сини абонати!

Сините абонати на платформата за социални медии X, бивш Twitter, вече ще могат да изтеглят видеоклиповете, които искат. Ето подробностите! Социалната медийна платформа X , известна преди като Twitter , сега позволява на потребителите да изтеглят видеоклипове от уебсайта, стига да са изпълнени няколко критерия.

Първо, лицето, което споделя съдържанието, трябва изрично да разреши изтеглянето на съдържанието, което е публикувало. Трябва също да се отбележи, че функцията за запис на видеоклипове от уебсайта е изключително за проверени потребители, които плащат предимно за абонамента Blue.

Как да изтеглите X видеоклипове?

Илон Мъск обяви новата функция от собствения си акаунт, обяснявайки, че потвърден потребител може да изтегли съдържание, докато видеоклипът е в режим на цял екран, като докосне менюто с три точки (…) в горния десен ъгъл на екрана.x video izteglqneМъск също каза, че X скоро ще улесни изтеглянето на видеоклипове на мобилни устройства, като просто докоснете и задържите съдържанието на екрана.

Преди хората трябваше да използват уебсайтове и приложения на трети страни, за да изтеглят видеоклипове. Разбира се, потребителите, които не плащат за Blue абонамент, все още трябва да използват тези инструменти, ако искат да изтеглят съдържание от X.

Междувременно X позволи на проверените потребители да туитват до 25 000 знака и да споделят до 3 часа видео. И така, какво мислите за най-новите функции за абонати на Blue? Можете да споделите вашите мисли с нас в секцията за коментари по-долу.

Подобни публикации

  1. Как да намерите изгубен молив на Apple?
  2. Какво e TikTok Studio? Какво предлага TikTok Studio?
  3. Как да изтрия акаунт в Instagram? Връзка за постоянно закриване на акаунт
  4. Как iPad Pro ще издържи на сгъване?
  5. Как се прави скрийншот на лаптоп?

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.