Стартирани са новите функции на Twitter Bluetwitter metodi za uvelichavane na posledovateli

Стартирани нови функции на Twitter Blue

Налични са нови функции за абонаментната система Twitter Blue и можете да ги използвате. И така, какво очаква абонатите на Twitter Blue? Подробностите са тук!

Услугата за платен абонамент Twitter Blue, която стартира след като Илон Мъск купи Twitter, предлага много различни услуги на своите потребители в социалната платформа. Освен предимството да имате потвърдени акаунти в началото, нови функции се добавят към Twitter Blue всеки ден.

С новите функции, добавени днес, абонатите на Twitter Blue вече могат да качват 60-минутни видеоклипове с квота от 2 GB. Те също така получават шанса да се откроят в разговорите.

Илон Мъск иска да трансформира Twitter

Twitter Blue, който се предлага за продажба за $8 на месец, започна да става популярен благодарение на предимствата, които предоставя, въпреки че в началото получи страхотни реакции от потребителите. Разбира се, най-впечатляващата от тях е услугата за потвърден акаунт , където можете да получите синя отметка.

От друга страна, възможността за качване на 60 минути видео и предимството да се появяват по-горе в чатовете , които станаха активни днес, разкриват проекцията на Илон Мъск за Twitter.

Илон Мъск , който наскоро напусна своя главен изпълнителен директор на Twitter и започна да търси негов заместник , сподели с известния YouTuber MrBeast в социалните мрежи по темата. MrBeast „Мога ли да бъда новият главен изпълнителен директор на Twitter?“ — Не е изключено . В отговор на това Илон Мъск получи първите обещания от MrBeast.

MrBeast в публикацията си каза, че първото нещо, което ще направи, ако стане главен изпълнителен директор, е да трансформира Twitter в платформа, където производителите на съдържание действително произвеждат съдържание, вместо да го разглеждат като инструмент за споделяне на връзки. Илон Мъск заяви, че се е присъединил към известния YouTuber.

Всъщност тези разговори ясно разкриват плановете на Илон Мъск в Twitter. Съответно Twitter, който иска да се превърне в платформа със собствена аудитория за производител на съдържание като Instagram, TikTok, Facebook и YouTube, иска да увеличи времето, което потребителите прекарват на екрана в приложението.

Фактът, че 60-минутни видеоклипове вече могат да се качват с Twitter Blue, е индикация, че социалните медии бавно започват да се справят с конкурентите си.

Подобни публикации

  1. Забравих паролата си за WhatsApp Проблем и решение
  2. 3-месечна безплатна кампания за Spotify Premium стартира!
  3. Нова функция за изкуствен интелект идва в Google Chrome
  4. Характеристики, цена и дата на пускане на Xiaomi Redmi K70 Series
  5. Разработен е плъгин за ускоряване на рекламите в YouTube!

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.