Как да активирате двуфакторна функция за удостоверяване на Snapchat?

snapchatte dvufaktorno udostoveryavane

Двуфакторната автентификация добавя допълнителен слой сигурност към вашия акаунт. Snapchat има  двуфакторна функция за удостоверяване. Можете да направите акаунта си по-защитен, като активирате двуфакторната функция за удостоверяване на Snapchat.

Всеки път, когато се опитате да влезете в Snapchat, трябва да въведете временния код. Въпреки че това е досадно, е много важно, тъй като прави акаунта ви по-сигурен. Двуфакторната функция за удостоверяване в Snapchat е доста лесен процес. В тази статия ще научите как да активирате двуфакторна автентификация на Snapchat .

Как да активирате двуфакторна функция за удостоверяване в Snapchat?

 1. Първо отворете приложението Snapchat, инсталирано на вашия смартфон .
 2. След това докоснете иконата на аватар в горната лява част на екрана.
 3. След този процес ще бъдете насочени към страницата на вашия профил. Докоснете иконата на зъбно колело в горната дясна част на страницата с профила .
 4. Докоснете опцията „Двуфакторно удостоверяване“ на страницата „Настройки“ и след това докоснете бутона „Продължи“ .
 5. След като докоснете бутона „Продължи“, ще видите две опции: „SMS проверка“ и „Приложение за удостоверяване“ . Ако изберете опцията „Проверка на SMS“ , трябва да въведете временния код, който идва на вашия смартфон чрез SMS всеки път, когато се опитате да влезете. Ако изберете опцията „Приложение за удостоверяване“ , ще получите временния код чрез приложение за удостоверяване, като например Google Authenticator. Snapchat ви позволява да активирате и двете опции.
 6. Ако изберете опцията „Проверка на SMS“, трябва да въведете телефонния си номер на следващата страница.
 7. Ако изберете опцията „Приложение за удостоверяване“, на следващата страница ще видите три опции: „Автоматично инсталиране“ , „Ръчно инсталиране“ и „Намиране на приложение“ .

Ако на вашия смартфон е инсталирано приложение за удостоверяване, можете да изберете опцията „Автоматично инсталиране “ . Ако изберете опцията „Автоматично инсталиране  , ще бъдете автоматично насочени към приложението за удостоверяване. Трябва да копирате кода в приложението за удостоверяване и да въведете приложението Snapchat.

Ако изберете опцията „Инсталиране ръчно“ , трябва да добавите кода, предоставен от Snapchat, към приложението за удостоверяване. След този процес ще бъде генериран временен код за Snapchat в приложението за удостоверяване . След това се върнете към приложението Snapchat и докоснете бутона „Продължи“ . След това трябва да напишете временния код в приложението за удостоверяване в това поле. Накрая докоснете бутона „Продължи“ .

Ако изберете опцията „Намиране на приложения“ , ще бъдете насочени към страницата с приложения за удостоверяване, препоръчана от Snapchat.

Подобни публикации

 1. Какво е AirDroid, какви са неговите характеристики, как да се използва?
 2. Как да намерите песни които за първи път чувате?
 3. Как тайно да гледате и изтегляте истории в Instagram?
 4. Как да изтрия историята на гледане на Netflix?
 5. Как да отворя на живо в Tiktok?

You may also like...

3 коментара

 1. Теменужка каза:

  Това предимно ми хареса защото по този начин сигурността става по-силна и е най-важното благодаря админ! С Уважение Теменужка… 🙂

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.