Как да активирате кода на Steam Game?

В миналото е трябвало да отидете в магазин за игри, за да купите игра, тъй като са налични само игри с бокс.Днес можем да закупим игри за секунди чрез Steam и подобни магазини за цифрови игри, магазин за цифрови игри, разработен от Valve Corporation.Когато закупите игра от магазина за цифрови игри , кодът на закупената от вас игра ще бъде изпратен на вашия имейл адрес. Каквато и платформа да сте закупили за играта, трябва да я активирате на тази платформа. Например, ако сте закупили игралния код на Steam от магазин за цифрови игри, можете да активирате кода за игра само чрез приложението Steam.

Днес има много магазини за дигитални игри като Steam , Origin , Uplay и Epic Games Store . В допълнение към тези магазини за дигитални игри има уебсайтове, които продават игрови кодове. Игрите, предлагани на уебсайтове, които продават кодове за игри, понякога могат да бъдат много достъпни, но трябва да бъдете много внимателни за това, защото кодът, който купувате от уебсайт, който продава кодове за игри, може да е невалиден или този код на игра може да не ви достигне. Поради тези причини трябва да получите кода на играта от надежден уебсайт.

Как да активирате кода на Steam Game

Активирането на Steam кода за игра е лесен процес. За да активирате Steam кода, който сте закупили от друг магазин за цифрови игри, следвайте стъпките по-долу.

  1. Първо, влезте с вашия акаунт чрез настолното приложение на Steam , магазин за цифрови игри .
  2. Кликнете върху бутона „ Добавяне на игра“ в долната лява част на приложението Steam и върху изскачащия прозорец кликнете върху опцията „Активиране на продукта в Steam“ .
  3. Тогава ще се отвори прозорецът за активиране на продукта. Кликнете върху бутона „Напред“ в този прозорец . След това трябва да приемете „Споразумение за абонамент на Steam“ . След този процес ще видите екрана, където можете да въведете Steam кода на играта. Въведете кода на играта Steam в полето и кликнете върху бутона „Напред“.
  4. След горния процес ще видите статия, в която се посочва, че кодът за игра Steam е успешно завършен. След като затворите прозореца за активиране, можете да видите играта, която сте добавили в библиотеката си. За да изтеглите играта, която сте добавили в библиотеката си на Steam, просто кликнете върху бутона „Инсталиране“ .

Подобни публикации

  1. Как да отворя акаунт в Zula?
  2. Stardew Valley постига невероятни продажби
  3. Sony обявява нови дати на пускане на услугата PlayStation Plus
  4. Как да инсталирате игра с Daemon Tools?
  5. PlayStation Plus Premium срещу Xbox Game Pass Ultimate: Кое е по-добро?

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.