Как да възстановите паролата на Spotify акаунта?

spotify 2020

Много често се забравят паролите на нашите акаунти и всеки потребител се е сблъсквал с този проблем поне веднъж. Да речем, че не сте влизали в профила си Spotify дълго време или изведнъж сте излезли по някаква причина. Когато искате да влезете отново по-късно, може да не помните паролата на вашия Spotify акаунт. Ако сте изправени пред подобна ситуация, няма нужда да се притеснявате. Освен това можете често да променяте паролата си за сигурността на вашия Spotify акаунт. В тази статия ще научите как да нулирате и променяте паролата на вашия Spotify акаунт .

Забележка: Можете да нулирате или променяте паролата на вашия акаунт в Spotify само чрез официалния уебсайт на Spotify.

Как да нулирате паролата за вашия Spotify акаунт?

Когато не си спомняте паролата на вашия Spotify акаунт, единствената възможност е да нулирате паролата. За да направите това, трябва да запомните имейл акаунта, който сте добавили към Spotify.

 1. Първо отворете уебсайта „ https://www.spotify.com/bg/password-reset/ “ през уеб браузъра, който използвате .
 2. След това въведете своя имейл адрес или потребителско име в полето на страницата за нулиране на паролата и незабавно щракнете върху бутона „Изпращане“ .
 3. След този процес ще получите имейл от Spotify. Отворете имейла от Spotify и кликнете върху „Нулиране на паролата“ .
 4. След като щракнете върху „Нулиране на паролата“, страницата за нулиране на паролата ще се отвори. Въведете новата си парола на страницата, която се отваря, и натиснете бутона „Изпращане“ .

В резултат на този процес вие нулирате паролата на вашия Spotify акаунт. Докато имате достъп до своя имейл акаунт, който сте добавили към вашия Spotify акаунт, никога няма да имате проблем с нулирането на паролата.

Как да промените паролата си за Spotify Account?

Ако забележите някаква подозрителна активност в профила си в Spotify , може да искате да промените паролата си. Следователно можете лесно да промените паролата на вашия Spotify акаунт, като следвате стъпките по-долу.

 1. Първо, влезте в своя Spotify акаунт чрез уеб браузъра .
 2. Кликнете върху „Профил“ в горния десен ъгъл и кликнете върху „Акаунт“ в прозореца на менюто, което се отваря .
 3. Кликнете върху опцията „Промяна на паролата“ в лявата част на страницата, която се отваря .
 4. След това напишете текущата и новата си парола в полетата. След този процес кликнете върху бутона „Задаване на нова парола“ .

След като изпълните горните стъпки, паролата на вашия акаунт в Spotify ще се промени. Този метод няма да работи, ако искате да промените паролата на вашия Spotify акаунт, за да излезете от всички устройства . За да направите това, трябва да кликнете върху бутона  Излезте навсякъде“ в долната част на страницата „Преглед на акаунта“ .

Подобни публикации

 1. Какво е AirDroid, какви са неговите характеристики, как да се използва?
 2. Как да намерите песни които за първи път чувате?
 3. Как тайно да гледате и изтегляте истории в Instagram?
 4. Как да изтрия историята на гледане на Netflix?
 5. Как да отворя на живо в Tiktok?

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.