Как да деблокирам Instagram? 2023instagram algoritam

Как да деблокирам Instagram? – 2023 г

Искате ли да деблокирате потребител, който преди сте блокирали в Instagram? Подробности за деблокирането на Instagram са в това ръководство. Със своята лекота на използване и обширни функции, Instagram е една от най-разпространените социални медийни платформи в света днес. В този канал можете да блокирате потребители, които ви притесняват, както и да ги деблокирате по всяко време. И така, как да деблокирам Instagram?

Можете лесно да деблокирате хората, които искате, като отворите списъка с потребители, които сте блокирали в Instagram. Можете да направите това на мобилния си телефон или на компютъра си през браузъра. Има няколко различни начина да направите това.

Как да деблокирам Instagram от настройките?

 • Отворете приложението Instagram.
 • Отидете на страницата на вашия собствен профил.
 • Докоснете опцията Настройки от трите реда в горния десен ъгъл.
 • Докоснете опцията за поверителност.
 • Докоснете опцията Блокирани акаунти.
 • Ще се появи списък с блокирани потребители.
 • Докоснете бутона Отблокиране до потребителското име.

За да направите това, първо отворете приложението Instagram на телефона си и докоснете иконата на профила долу вдясно. На страницата на вашия профил, която се отваря, докоснете трите реда горе вдясно. Изберете Настройки от появилите се опции и след това докоснете опцията Поверителност от страницата, която се отваря.

Как да скрия акаунта в Инстаграм?

Докоснете опцията Блокирани акаунти в долната част на страницата. Списъкът с потребители, които сте блокирали, се появява тук. Просто докоснете бутона Отблокиране до потребителя, когото искате да отблокирате.

Деблокирайте Instagram от страницата на профила

 1. Отворете приложението Instagram.
 2. Докоснете иконата на лупа в долната част.
 3. Докоснете лентата за търсене в горната част.
 4. Потърсете потребителското име, което искате да деблокирате.
 5. Отворете страницата на потребителския профил на потребителя, когото искате да деблокирате.
 6. Докоснете бутона Отблокиране.

За този процес отворете приложението Instagram и отидете на страницата Explore , като докоснете иконата на лупа в долната част на екрана. Въведете потребителското име на лицето, което искате да деблокирате, в лентата за търсене в горната част и потърсете.

Когато отворите страницата на потребителския профил, бутонът Отблокиране ще се появи там, където беше бутонът Следване. Докоснете този бутон. По този начин процесът на деблокиране на потребителя е завършен.

Деблокирането от страницата на профила може да не работи, ако другата страна ви е блокирала. Защото неговият профил няма да се появи в търсенето. Освен това можете също да деблокирате чрез екрана за чат, където изпращате съобщения на човека, когото сте блокирали.

За целта отидете на екрана за чат с потребителя, когото сте блокирали, и докоснете потребителското име в горната част. Просто докоснете опцията Отблокиране в долната част на страницата, която се отваря от тук.

Подобни публикации

 1. Как да намерите изгубен молив на Apple?
 2. Какво e TikTok Studio? Какво предлага TikTok Studio?
 3. Как да изтрия акаунт в Instagram? Връзка за постоянно закриване на акаунт
 4. Как iPad Pro ще издържи на сгъване?
 5. Как се прави скрийншот на лаптоп?

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.