Как да скрия акаунта в Instagram?

kak se krie akaunt v instagram

Ако искате само вашите последователи да виждат вашите публикации в Instagram, не се притеснявайте, ние сме обяснили как да скриете акаунта в Instagram вместо вас.

Платформата Instagram се превърна в много популярна услуга, където потребителите могат лесно да споделят всеки свой момент. Вашият профил в Instagram е публичен по подразбиране, така че когато публикувате нова снимка или видеоклип, потребителите на Instagram по целия свят могат да видят вашите снимки. Ако искате само вашите последователи да виждат съдържанието, което споделяте, ще трябва да следвате стъпките за скриване на профила в Instagram. Ние сме в това ръководство, как да скриете акаунта в Instagram? Отговаряме на въпроса по най-простия начин. Можете лесно да завършите процеса на скриване на акаунта в Instagram в няколко стъпки, които сме обяснили по-долу. Без повече приказки, нека обясним процеса.

 

Прочети Още: Според докладван проблем, графичният драйвер на AMD променя настройките на вашия процесор

 

Как да скрия акаунта в Instagram?

  • Отворете приложението Instagram на вашия iPhone или Android устройство.
  • Докоснете иконата на вашия профил в долния десен ъгъл на приложението.
  • Докоснете иконата на трите хоризонтални линии в горния десен ъгъл на страницата на вашия профил.
  • Изберете Настройки от падащото меню.
  • На страницата с настройки изберете Поверителност.
  • В горната част на страницата за поверителност, до Частен акаунт, плъзнете надясно, за да завъртите превключвателя от сиво към синьо.

Скриването на акаунта ви е един от най-лесните начини да направите профила си по-малко видим. Дори ако някой в ​​крайна сметка ви намери, той няма да може да види публикациите ви, освен ако не му дадете изрично разрешение. Можете да активирате режима на поверителност, като отидете на Настройки -> Поверителност и изберете опцията „Таен акаунт“ в горната част. Когато направите акаунта си в Instagram частен, всички, които вече ви следват, ще продължат да ви следват. Новите последователи обаче ще могат само да поискат да ви следват (тези заявки ще се покажат в раздела ви за известия в Instagram) и вие можете да одобрите или отхвърлите тези заявки. 

Когато акаунтът ви в Instagram е частен, трябва да одобрите всички заявки за следване и само хората, които одобрявате, могат да виждат съдържанието ви. Ако някой иска да последва личния ви акаунт, ще бъдете уведомени от иконата на сърцето в горния десен ъгъл на началната страница на приложението. Когато зададете акаунта си от публичен на частен, всеки, който вече ви следва, ще продължи да следи личния ви акаунт. Можете да премахнете последовател или да блокирате потребител, така че той повече да не вижда личния ви акаунт, без да изпрати заявка.

Не забравяйте, че всеки, който не следва личния ви акаунт, все още може да ви изпраща съобщения. 

Как да скрия Instagram акаунт на компютър?

  • Отидете на уебсайта на Instagram и влезте в акаунта си.
  • Щракнете върху иконата на вашия профил в горния десен ъгъл на екрана и изберете Настройки от падащото меню.
  • Щракнете върху раздела Поверителност и сигурност в менюто на страничната лента отляво на страницата Настройки.
  • За да направите акаунта си частен, поставете отметка в квадратчето до Частен акаунт в горната част на страницата.

След като направите акаунта си частен, винаги можете да се върнете и да го промените обратно на публичен акаунт чрез настройките на акаунта си. 

За да улесни споделянето, Instagram ви позволява да свържете акаунта си във Facebook с приложението. Ако искате да скриете акаунта си в Instagram, препоръчваме ви също да премахнете връзката си във Facebook от акаунта си в Instagram. Това ще затрудни хората да достигнат до вас. Когато свържете двата акаунта, ще бъдете в раздела „Открийте хора“ на хората, които са ви добавили във Facebook. За това, когато следвате стъпките в Настройки > Център за акаунти > Профили и акаунти -> Facebook -> Премахване от Център за акаунти, ще сте премахнали успешно акаунта си във Facebook от Instagram.

Понякога Instagram ще ви помоли да потвърдите дали искате да „деактивирате свързаните преживявания за вашия акаунт“. Потвърдете това. Когато прекратите връзката с акаунта си във Facebook, вече няма да се появявате в раздела Discover People, когато приятелите ви във Facebook решат да синхронизират своите контакти.kak se krie akaunt v instagram

Можете също да премахнете телефонния си номер, ако подозирате, че има уязвимост в сигурността на вашия акаунт в Instagram. Преди да продължите с премахването на вашия телефонен номер от Instagram, имайте предвид, че не можете да активирате двуфакторно удостоверяване. Освен това трябва да имате потвърден имейл адрес, за да работи това, защото Instagram изисква поне един потвърден източник на контакт, за да се свърже с вас. Можете да деактивирате двуфакторното удостоверяване, като отидете в Настройки -> Защита -> Двуфакторно удостоверяване и изключите удостоверяването от там. Докоснете иконата на профила и изберете „Редактиране на профил“, за да премахнете телефонния си номер. Плъзнете до „Настройки за лична информация“ и телефонният ви номер ще бъде на второ място.

След като телефонният ви номер бъде премахнат, хората, които са ви регистрирали на мобилния си телефон, вече няма да могат да ви намерят след активиране на „Link Contacts“. И така, какво мислите по тази тема? Не забравяйте да споделите вашите мисли с нас чрез раздела за коментари по-долу.

Подобни публикации

  1. Как тайно да гледате и изтегляте истории в Instagram?
  2. Как да изтрия историята на гледане на Netflix?
  3. Как да отворя на живо в Tiktok?
  4. Как да изтеглите Windows 10 ISO файл?
  5. Как да изтрия акаунт в Snapchat?

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.