Как да добавяте връзки към истории в Instagram?

instagram story 20

Ако искате да добавите връзки към историите, които споделяте в Instagram , струва си да разгледате това ръководство.

В популярната платформа за социални медии, Instagram, можете да добавяте видеоклипове, снимки, текст, GIF файлове и различни стикери към вашите истории, както и да създавате анкети, да добавяте местоположения и да маркирате хора. В историите на някои потребители може да сте виждали предупреждението „Прекарайте пръст нагоре“ за връзка към уебсайт. И така, как се прави това добавяне на връзка?

Възможността за добавяне на връзки към истории за съжаление не е достъпна за всички потребители на Instagram. Трябва да имате потвърден акаунт или 10 000 последователи, за да използвате тази функция. Ако имате някое от тези две, можете да добавите връзка към вашите истории.

Добавяне на връзка към история в Instagram

След като изберете снимката и видеоклипа, които искате да споделите в историята си в Instagram, в горния десен ъгъл ще се появи лента с инструменти. Ако отговаряте на критериите, споменати по-горе, тук ще има и бутон за връзка.

Връзките, които добавяте към вашите истории, ще се появят както по-горе. Можете да превъртите нагоре до съответния уебсайт.

Основната цел на ограничаването на възможността за добавяне на връзки към истории е да се предотврати спам и, в някои случаи, измами. Тъй като добавените връзки са извън контрола на Instagram, тази мярка, предприета за избягване на възможни рискове, обикновено са бизнес акаунти, издатели, създатели на съдържание и т.н. Не смятаме, че отделните потребители ще бъдат засегнати много, защото свързва индивиди или институции.

Подобни публикации

  1. Как да преодолеем синдрома на понеделник?
  2. Как да използвате тъмния режим на Google на работния плот?
  3. Как Mastercard ще предотврати крипто измамите?
  4. Как да заснема скрито видео на Android?
  5. Как да си сложим наша песен за рингтон на iphone?

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.