Как да играя на мобилна компютърна платформа Call of Duty?

call of duty mobile pc

Call of Duty: Mobile стартира мобилните си платформи на 1 октомври 2019 г. и привлече много внимание от първия ден.Според данните 3 милиона играчи са изтеглили Call of Duty:Mobile през първия ден, а броят на изтеглянията за три дни надхвърли 20 милиона.Call of Duty: Mobile е чудесна потенциална игра.Следователно PUBG Mobile може да бъде детрониран.

Call of Duty: Mobile има специални класове в режим Battle Royale. Call of Duty: Mobile успява да се открои от PUBG Mobile. Call of Duty: Mobile със своята бърза структура на играта дава на играчите, пълни с екшън моменти.

Можете да играете Call of Duty: Mobile на платформата на компютър чрез емулатор точно като PUBG Mobile. Емулаторите стартират помощта на тези, които искат да играят мобилни игри на PC платформата. За да играете Call of Duty: Mobile на платформата на PC, има няколко прости стъпки. В тази статия ще научите как да играете Call of Duty: Mobile на компютърната платформа .

Call of Duty: Как да играя на мобилна компютърна платформа?

1. Първо изтеглете Tencent Gaming Buddy . Tencent Gaming Buddy е официалният емулатор, разработен от Tencent.

2. След това щракнете двукратно върху изтегления инсталационен файл Tencent Gaming Buddy и инсталирайте емулатора.

3.  След като инсталирате Tencent Gaming Buddy, щракнете върху „Game Center da вляво .

4. На следващата страница на призива на мито: Мобилен Намерете играта и кликнете върху него. След това щракнете върху бутона „Инсталиране, но бутон“.

5. Това ще започне процеса на изтегляне. След като изтеглянето приключи, Call of Duty: Mobile автоматично ще бъде инсталиран на вашия компютър. След като инсталационният процес приключи, можете да въведете играта в „Моите игри“ .

Обади се на митото: Mobile е Tencent Gaming приятели След като се окаже, от дясната страна ще видите по подразбиране контрол. Можете да промените настройките за управление, ако искате.Call of Duty: емулатор за мобилни устройства, когато играете на компютъра с плейърите, които ще съвпадате с този на компютъра. Тоест играчите, които играят на смартфона, не съответстват на играчите, играещи на компютъра. По този начин мобилните игри могат да се играят както на компютъра, така и се предотвратява нелоялната конкуренция.

Подобни публикации

  1. Затваря ли се Google Stadia?
  2. Идеята на Open World Concept Terminator Game
  3. Starlink вече може да се използва в ботове
  4. Игрите на Xbox Series X вече ще изглеждат по-добре
  5. Изкуственият интелект се научава да играе Minecraft

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.