Най-добрите смартфони за (2019)

С наближаването на края на 2019 г. много марки представиха модели смартфони от ново поколение. Кои са най-добрите смартфони на 2019 г. ? Съставихме за вас.

Най-добрите модели смартфони на 2019 г.

Samsung, Apple, Huawei, Xiaomi, Honor, Oppo, Nokia, LG и много други. Всички марки обявиха много нови модели смартфони тази година. В този списък ще прехвърлим най-добрите модели смарт телефони, които се предлагат за продажба .

Заслужава да се отбележи, че в тази класация, цената, производителността и други фактори се разглеждат заедно с техническите компоненти.

Apple iPhone 11: Най-добрият среден горен сегмент

Представен на 10 септември и ние преглеждаме Apple iPhone 11 на Apple , като цените започват от 700 долара в чужбина се открояват като най-добрият среден сегмент на телефона. Моделът, който се предлагаше с 50 долара повече от своя предшественик, iPhone XR, включва много нови функции. 

iphone 11 2019

Щракнете тук, за да гледате видеото за преглед на Apple iPhone 11 и го гледайте на нашия канал, щракнете тук, за да научите за техническите спецификации и разгледайте модела.

Предлага се в опции за съхранение от 64 GB , 128 GB и 256 GB , моделът ще бъде наличен от 18 октомври нататък. Въпреки че към момента местната продажна цена не е обявена, се изчислява, че тя ще започне от обхвата на 2186,20 LV .

Samsung Galaxy Note 10 Plus: Най-добър премиум Android

Samsung Galaxy Note 10 Plus , който има най-модерните функции сред актуалните модели , ви предлага всичко, което търсите в телефона. Създаден за потребители, които искат най-доброто Android изживяване, този модел е най-добрият избор в премиум сегмента.

С дълъг живот на батерията, отличен дисплей и добри инструменти на камерата, камерата успява да надмине своите конкуренти.

2019 samsung galaxy note 10 plus

Щракнете тук, за да гледате видеоклипа за преглед на Samsung Galaxy Note 10 Plus и го гледайте в нашия канал, щракнете тук, за да научите за техническите спецификации и разгледайте модела.

С капацитет на съхранение от 256 GB , Note 10 Plus се продава у нас и може да бъде закупен в средната ценова група от 2994,80 LV .

Huawei P30 Pro: Най-добрата камера

Въпреки че серията Huawei Mate 30 е смазала оценките на DxOMark , сега тя се продава изключително в Китай и тази позиция  принадлежи на Huawei P30 Pro . Изненадващо със своите възможности за камера, P30 Pro безспорно е един от най-добрите смартфони днес. (Най-доброто от всички налични.)

2019 huawei mate p30

Щракнете тук, за да гледате видеоклипа за преглед на Huawei P30 Pro и го гледайте в нашия канал, щракнете тук, за да научите за техническите му спецификации и разгледайте модела.

Предлага се в 128GB и 256GB опции за съхранение, Huawei P30 Pro се предлага в ценовия диапазон от  2096,36 LV .

Xiaomi Mi 9T Pro: Добро представяне на разумна цена

Ако не искате да дадете на телефона много пари, но ако искате да постигнете добро представяне , това е възможно при шампиона на сърцата Xiaomi Mi 9T Pro . Snapdragon 855 процесор, 6 GB RAM, 48 MP камера, който предлага добро изживяване с компоненти като модела, се откроява в сравнение с цените на конкурентите.

2019 xiaomi mi 9t pro

С капацитет за съхранение от 64 GB , Xiaomi Mi 9T Pro привлича потребителите с ценови маркер под  1197,92 LV .

Samsung Galaxy S10e: Малък, мощен и заслужава всяка стотинка

Най-достъпният член на семейството Galaxy S10, Samsung Galaxy S10e се откроява с по-малкия си дисплей и превъзходните си показатели в сравнение с днешните условия. Моделът, който има значително ценово предимство пред конкурентите си, също дава задоволителни резултати от страна на производителността.

2019 samsug galaxy s10e

Щракнете тук, за да гледате видеоклипа за преглед на Huawei P30 Pro и го гледайте в нашия канал, щракнете тук, за да научите за техническите му спецификации и разгледайте модела.

Samsung Galaxy S10e, най-достъпният високоефективен модел с капацитет за съхранение от 128 GB , може да бъде закупен за приблизително 1347,66 LV.

Подобни публикации

  1. Преглед на Huawei Nova Y90
  2. Tecno Pova 2 с 7000 mAh батерия
  3. Приложенията за Android вече ще работят на всяко устройство
  4. Adidas представя безжични слушалки със светлинно зареждане
  5. Ревю на хартия за Huawei MatePad

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.