Как да използвам таймера за заспиване на Spotify?

Spotify

Ако обичате да спите, докато слушате музика, ние сме подготвили ръководство за това как да използвате опцията за автоматично изключване, налична на Spotify в това ръководство.

Ако обичате да слушате музика преди сън, но искате музиката да спре след сън, това е възможно благодарение на функцията, включена в Spotify. Ние сме в това ръководство, Как да използваме таймера за заспиване в Spotify? Обяснихме.

Ако обичате да слушате релаксираща музика по време на заспиване и искате да спрете музиката след заспиване, ще можете да имате функцията за автоматично затваряне на Spotify, без да използвате допълнително приложение, благодарение на тези операции, които можете да правите както в iOS, така  и в Android приложенията на Spotify, най-популярното приложение за слушане на музика .

  1. Отваряме приложението Spotify и започваме да възпроизвеждаме песента или плейлиста, който искате да слушате.
  2. Щракваме върху бутона с три точки в горния десен ъгъл на екрана и от менюто, което се отваря, щракваме върху опцията Автоматично изключване .
  3. Можете да изберете кога да затворите приложението Spotify на този екран. След като изберете времето, което искате, между 5 минути и 1 час , можете да оставите телефона настрана и да сте сигурни, че приложението ще се затвори.
  4. Ако искате да отмените опцията Автоматично изключване, можете да използвате опцията Изключване на хронометъра , след като изпълните същите стъпки .

Подобни публикации

  1. Как да прехвърля WhatsApp от Android на iPhone 14?
  2. Как да зададете местоположение? Споделяне на местоположение в WhatsApp и Messenger
  3. Как да коригирам грешката на Instagram е спрял?
  4. Как да оценим данните на Excel?
  5. Как да създадете силна и сигурна парола?

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.