Как да използваме един iPhone 3G с Verizon


Спонсорирани връзки

Как да използваме един iPhone 3G с Verizon

Apple колумнист Fortune Technology Филип Elmer-Деуит спекулира, че дружеството слухове Verizon iPhone – ако дори съществува – вече дойде онлайн до януари 2011 г. . Той също така отбелязва, че петото поколение на iPhone ще бъде в процес на подготовка, като след това, вероятно ще дебютира че наистина, iPhone 3G е официално. Като такъв, ако искате да използвате iPhone 3G с Verizon Wireless, ще трябва да получи такъв втора ръка и да го джейлбрейк (електроненно отключи да се използва с всеки доставчик), ако не е вече. След това, свържете се с Verizon за да се получи линията на услугата, ако все още нямате такъв.

Инструкции

1). Покупка на Apple iPhone 3G от търговеца на дребно втора ръка като иБей, Craigslist или Zwee. Към август 2010 г., iPhone 3G не е налична от Apple и е достъпна само чрез AT & T за своите „Премиер“ клиенти. Постарай се да се получи джейлбрейк iPhone, тъй като те работят с всеки доставчик без промяна.

2). Посещение на компютър или ремонт на мобилни телефони специалист и да го помоли да отключите вашия iPhone за вас, ако не са в състояние да закупят предварително джейлбрейк един. Алтернативно Може джейлбрейк на iPhoneза себе си, като изтеглите и инсталирате някоя от програмите, изброени в Resources, но като телефона със специалист, за да имаме тази процедура прави ще гарантира, че тя е изпълнена правилно.

3). Махнете вашата СИМ-карта от вашия съществуващ Verizon Wireless мобилен телефон и го поставете във вашия джейлбрейк iPhone. Ако все още не разполагате с линия на услуга с Verizon, посетете магазин Verizon или ги наричат ​​в 1-800-256-4646, за да създадете нов ред. Информирайте ги, че вече имате телефон и просто трябва да закупите SIM карта.

Дано да съм ви бил полезен… 🙂

Ако смятате, че е така моля споделете нашата страница в Фейсбук или Твитер… 🙂

Подобни публикации

  1. Какво можете да направите за да освободите място на вашия смартфон?
  2. Приложения които трябва да бъдат изтрити от телефона
  3. Apple iPhone 13 Характеристики, цена и дата на издаване
  4. Телефони Xiaomi, които ще получат актуализация за Android 12
  5. Телефони на Samsung, които ще получат актуализация за Android 12

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.