Как да използваме Photoshop безплатно?photoshop bezplatno

Ако се чудите как да използвате Photoshop безплатно, можете да разгледате статията, която подготвихме. Ето как да използвате успешната програма безплатно!

Какви са стъпките, необходими за използване на Photoshop безплатно ? В тази статия ще научите как да използвате популярната програма за редактиране на снимки, базирана на пиксели, без да плащате никакви такси.

Photoshop, който има огромна популярност по целия свят, беше представен от Adobe преди години. За да използвате успешната програма, е необходимо да имате месечен или годишен платен абонамент.

Прочети Още: Apple Airpods ще имат известия в реално време, докато тренират

Възможно ли е да използвате безплатно Photoshop, който предлага широка гама от инструменти за редактиране? Този въпрос е сред най-често задаваните въпроси от много потребители.

Възможно е да използвате успешната програма за редактиране на снимки безплатно. Adobe предлага 7-дневна безплатна пробна версия за въпросната програма. Можете да започнете да използвате програмата, без да плащате никаква такса, като стартирате пробната версия.

След като стартирате пробната версия, трябва да внимавате, защото трябва да отмените преди края на пробната версия. Можете да следвате стъпките по-долу, за да активирате безплатната пробна версия.

Какви са безплатните стъпки за Photoshop?

 • Посетете официалния уебсайт на Adobe.
 • Кликнете върху менюто „Творчество и дизайн“ в горната част.
 • Изберете Photoshop.
 • Щракнете върху бутона „Безплатна пробна версия“.
 • Изберете една от 3 различни опции.
 • Напишете своя емайл адрес.
 • Щракнете върху бутона „Продължи“ и следвайте инструкциите.

Първо, посетете официалния сайт на компанията Adobe, за да използвате програмата, която позволява създаването на впечатляващи снимки безплатно. Кликнете върху менюто „Творчество и дизайн“ в горната част на уеб страницата. Изберете Photoshop от прозореца, който се отваря.

За да използвате успешната програма безплатно, следващата стъпка е да кликнете върху бутона „Безплатна пробна версия“. След този процес ще видите три различни опции. И трите опции имат различни цени и предимства, както и достъп до Photoshop.

Щракнете върху бутона „Старт“, за да изберете една от опциите. След този процес трябва да кликнете върху бутона „Продължи“ на страницата, която се отваря. След това можете да започнете 7-дневната безплатна пробна версия, като следвате инструкциите.

Какво е Pirate Photoshop, има ли наказание?

Photoshop е програма за редактиране на снимки, предлагана от Adobe срещу платен абонамент. След приключване на безплатния пробен период се изисква такса, за да продължите да използвате програмата законно.

Хакерите преинтерпретираха файла amtlib.dll в продуктите на Adobe, като направиха софтуера на Photoshop неограничено използваем, без да плащат лицензна такса. Това е нарушение на авторските права и ако собственикът на правото (Adobe) се оплаква, то подлежи на наказателни санкции по Закон № 5846 за закрила на интелектуални и художествени произведения.

Подобни публикации

 1. Как да деактивирам iMessage на iPhone и iPad?
 2. Как да излезете от Google акаунт на Android?
 3. Как да се откажа от Телеграм Премиум?
 4. Как да нулирате Instagram Explore?
 5. Какво е Android Studio и как да го използвате?

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.