Как да изтрия акаунт в Twitter?

kak da iztriem akaunt v twitter

Доста лесно е да изтриете акаунта си в Twitter от вашия компютър или телефон. Можете да намерите всички необходими подробности за изтриване на акаунт в Twitter в тази статия.

С близо 400 милиона потребители Twitter е една от най-популярните услуги за социални мрежи в света днес. Той предлага възможност да общувате лично и да се срещате с нови хора, както и да ви помогне да рекламирате бизнеса си и да достигнете до по-широка публика.

Разгледай Още: YouTube Music освежава оформлението на началната страница

В допълнение към всичко това Twitter разполага със стотици алтернативни източници на новини и информация. Правейки това отворено за взаимодействие, то също така позволява на потребителите да развиват своите информационни ресурси.

По различни причини обаче потребителите могат да изберат да изтрият акаунта си в Twitter или да го деактивират за определен период от време. Можете да намерите всички необходими стъпки за окончателно изтриване на Twitter акаунт в продължението на това съдържание.twitter iztrivane na akaunt

Какво означава да деактивирате акаунт в Twitter?

Можете да имате много различни причини да изтриете акаунт в Twitter. Може да сте загрижени относно политиката на услугата или поверителността. Може да си мислите, че прекарвате твърде много време в социалните медии и това пречи на работата ви. Може да се наложи замразяване на акаунта или постоянно изтриване по ваш избор. За целта първо трябва да определите основната си цел: Искате ли временно да деактивирате акаунта си в Twitter ? Или вместо това искате да изтриете завинаги акаунта си?

За да изтриете завинаги акаунта си в Twitter, първо трябва да го деактивирате. Twitter деактивира вашия акаунт в своята база данни за 30 дни, преди акаунтът да бъде напълно изтрит. Ще обсъдим този въпрос подробно в следващите раздели на статията.

Можете да деактивирате акаунта си в Twitter от телефона или компютъра.

Изтриване на Twitter акаунт от компютър

Можете също така лесно да деактивирате акаунта си в Twitter на компютър. За целта, моля, следвайте стъпките по-долу:

  • Влезте в акаунта си в Twitter.
  • От раздела Още в лявото меню изберете Настройки и поверителност.
  • От тук, в подопциите на секцията Акаунт, щракнете върху Деактивиране на вашия акаунт.
  • Изтриване на акаунт в Twitter от телефона
  • Можете да деактивирате акаунта си в Twitter чрез приложението Twitter на телефона или мобилния си браузър. За целта, моля, следвайте стъпките по-долу:
  • Влезте в акаунта си в Twitter и докоснете иконата на вашия профил в горния ляв ъгъл.
  • Превъртете надолу страничното меню и докоснете Настройки и поверителност.
  • В секцията Акаунт изберете Деактивирайте акаунта си.

Тук ще бъдете помолени да въведете паролата си, за да потвърдите решението си и след това акаунтът ви ще бъде деактивиран. Тъй като акаунтът ще излезе автоматично, ще се върнете към екрана за вход на главната страница.

Връзка за изтриване на акаунт в Twitter

Можете да получите достъп до страницата за изтриване на акаунт в Twitter тук. След деактивиране на вашия акаунт, всички взаимодействия с вашия акаунт се спират. Въпреки това, част от информацията за вашия акаунт може да се появи в търсачките за кратко време. Процесът на деактивиране е различен от окончателното изтриване на вашия акаунт. Вашите данни няма да бъдат изтрити, когато деактивирате акаунта си. Вместо това акаунтът ви ще бъде спрян за определен период от време.

След деактивирането започва 30-дневният процес, който ви позволява да активирате отново акаунта си. През това време Twitter съхранява вашия профил и туитове вместо вас. За да активирате отново акаунта си, ще бъде достатъчно да влезете с вашето потребителско име и парола в рамките на тези 30 дни.

Ако не влезете в акаунта си в рамките на този 30-дневен период, акаунтът ви ще бъде изтрит за постоянно. Ако желаете, можете да изтеглите вашите данни в Twitter, включително информация като вашите туитове и списък с последователи, преди да изтриете акаунта си. След като акаунтът ви бъде изтрит, вашето показвано име, потребителско име, туитове, директни съобщения и публичен профил не могат да бъдат преглеждани отново в Twitter.

Подобни публикации

  1. Как да изтрия хронологията на търсенето в Twitter?
  2. Как да изтриете обектите в снимки?
  3. Как да направите калкулатор с Python?
  4. Как да изключите Telegram Last Seen?
  5. Как да транскрибирам гласов запис на WhatsApp?

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.