Обявена е датата за представяне на Samsung Galaxy S23

Samsung бавно се подготвя за пускането на Galaxy S23 и нов доклад разкрива тази дата на пускане. Ето подробностите!

Повечето от слуховете за Samsung Galaxy S23 , които сме чували досега, сочат към пускане през февруари 2023 г., но нов доклад предоставя допълнителна сигурност. Изглежда, че водещият телефон Samsung Galaxy S23 наистина ще бъде представен през февруари или дори в началото на месеца.

Прочети Още: Как да изтрия акаунт в Twitter?

Стартирането е насрочено за „първата седмица“ на февруари 2023 г., според южнокорейския телевизионен оператор Chosun, но тъй като месецът започва в сряда, не е ясно дали това е преди първия уикенд или в рамките на първите седем дни.

Докладът също така посочва, че Samsung планира да проведе личен медиен брифинг за серията Galaxy S23 в Сан Франциско, Калифорния. Ако това събитие се случи, то ще бъде за първи път от 2020 г. по очевидни причини, свързани с пандемията.samsung galaxy s23

Датата, на която ще бъде пусната, също е определена

Друга новина в този последен слух е, че телефоните Galaxy S23 ще бъдат пуснати в продажба на 17 февруари. Очевидно „засилването на конкуренцията“ е най-голямата причина Samsung да иска да пусне устройствата възможно най-бързо. Тази година серията Samsung Galaxy S22 беше пусната на пазара в сряда, 9 февруари 2022 г.

И така, какви са вашите очаквания от Samsung Galaxy S23? Можете да споделите вашите мисли с нас в секцията за коментари по-долу.

Подобни публикации

  1. iPhone 15 може да няма очакваната промяна в дизайна
  2. Характеристиките на камерата на Xiaomi 13 Ultra
  3. Motorola Edge 30 Fusion на шокираща цена
  4. Характеристики и дизайн Huawei Nova 10 SE?
  5. Обявена дата на издаване на серията Xiaomi 13 и MIUI 14

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.