Как да изтрия хронологията на съобщенията в Skype?kak da iztria istoriata v skype

Как да изтрия хронологията на съобщенията в Skype?

Как да изтрия хронологията на съобщенията в Skype? В тази статия ви обяснихме как да изтриете месинджъри в приложението, предпочитано от много хора.

Skype позволява изтриването на хронологията на съобщенията. За да изчистите съобщения в популярната услуга за незабавни съобщения, просто трябва да следвате някои стъпки. И така, какви стъпки трябва да се следват, за да се извърши този процес?

Skype поддържа регистър на последните ви съобщения. Въпреки че е полезно приложение от гледна точка на това да знаете точно какво сте говорили с хората, с които сте говорили преди, може да е досадно, че някой може да има достъп до личните ви разговори, когато случайно оставите акаунта си в Skype отворен, когато не сте пред компютъра си .

Ако искате, можете да вземете предпазни мерки, като изтриете записите на последните си съобщения чрез услугата. В тази статия сме обяснили какви стъпки трябва да следвате, за да изтриете историята на съобщенията в услугата, която има огромна популярност по света. Нека да разгледаме как можем заедно да изтрием регистрационни файлове със съобщения.

Стъпки за изтриване на хронологията на съобщенията в Skype

 • Отвори скайп.
 • Влезте в акаунта си.
 • Намерете чата, който искате да изтриете.
 • Натиснете и задръжте прозореца за чат.
 • Натиснете бутона „Изтриване на разговор“.
 • Изберете опцията „Изтриване“.
 • Skype

Едно от първите приложения, които идват на ум, когато се спомене услугата за незабавни съобщения, е възможно да изтриете съобщения, направени през Skype. Необходими са само няколко стъпки, за да изчистите историята на чата.

Първо отворете приложението Skype, инсталирано на вашия смартфон или таблет. Ако не сте влезли, въведете данните си за членство и влезте в акаунта си. След като извършите тази операция, ще се покаже прозорец с вашите предишни чатове.

Намерете чата, който искате да изтриете, през посочения прозорец и след това натиснете и задръжте прозореца за чат за известно време. Ако следвате тази стъпка, ще срещнете нови опции. Натиснете бутона „Изтриване на разговор“. След това потвърдете действието, като изберете опцията „Изтриване“. Този чат ще бъде изчистен скоро.

Как да изтрия само едно съобщение в Skype?

 • Отворете приложението Skype.
 • Влезте в акаунта си.
 • Натиснете и задръжте съобщението, което искате да изтриете.
 • Изберете опцията „Премахване“.
 • Потвърдете действието.

Можете също така да изтриете незабавното съобщение в приложението за съобщения, предпочитано от много хора. За да направите това, първо отворете приложението Skype, инсталирано на вашето мобилно устройство и след това влезте в акаунта си. Натиснете и задръжте съобщението, което искате да изтриете, след което изберете „Премахване“. Накрая потвърдете действието.

В тази статия отговорихме на въпроса как да изтриете хронологията на съобщенията в Skype. Не забравяйте да споделите вашите мисли по темата с нас в секцията за коментари по-долу. Освен това, ако искате да използвате друго приложение вместо Skype, можете да проверите списъка с алтернативни програми на Skype .

Подобни публикации

 1. Как да намерите изгубен молив на Apple?
 2. Какво e TikTok Studio? Какво предлага TikTok Studio?
 3. Как да изтрия акаунт в Instagram? Връзка за постоянно закриване на акаунт
 4. Как iPad Pro ще издържи на сгъване?
 5. Как се прави скрийншот на лаптоп?

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.