Как да стартирате приложения за iPhone и iPad на Mac?kak da startirate prilojeniata na iphone mac ipad

Как да стартирате приложения за iPhone и iPad на Mac?

Какви стъпки са необходими за стартиране на приложения за iPhone и iPad на Mac? Ще отговорим на този въпрос в ръководството.

Как да стартирате приложения за iPhone и iPad на Mac ? Подготвили сме ръководство за потребителите на Mac, които са любопитни за отговора на този въпрос. Можете да използвате приложенията за iOS и iPadOS по много практичен начин, като следвате стъпките в ръководството, което сме подготвили.

Ако сте потребител на Mac, MacBook или Mac Mini и се чудите как да стартирате приложения от App Store на вашия компютър, вие сте попаднали на правилното място. В това ръководство, което създадохме за вас, ще разгледаме по-подробно условията и как може да се извърши този процес.

Apple направи някои изявления относно Apple Silicon по време на събитието, което проведе през последните седмици, а преди няколко дни представи първите си модели, базирани на тази процесорна архитектура на потребителите.

Ако използвате един от по-новите модели с процесори Apple Silicon, не е необходимо да използвате своя iPhone или iPad за достъп до някои от любимите си мобилни приложения. Необходимите продукти за това са следните:

 • Mac, MacBook, Mac Mini с процесор Apple Silicon.
 • macOS Big Sur 11 или по-нова операционна система.
 • iPhone или iPad.

Стъпки за стартиране на приложения за iPhone и iPad на Mac

 • Започнете, като щракнете върху иконата Launchpad в Dock.
 • Натиснете иконата на App Store .
 • Въведете името на приложението в полето за търсене в горния ляв ъгъл.
 • Кликнете върху плочката с приложения за iPhone и iPad по-горе.
 • Задръжте курсора на мишката над приложението и щракнете върху иконата за изтегляне .
 • Когато изтеглянето приключи, щракнете върху бутона Отвори .

Като малка предварителна информация, преди да стартирате мобилни приложения на вашия компютър, трябва да вземете въпросното приложение от App Store на iPad или iPhone. Така че ще ви трябва мобилно устройство през целия процес.

За въпросната операция първо щракнете върху иконата Lanchpad в Dock. След това докоснете иконата на App Store. След това въведете името на приложението в полето за търсене, разположено в горния ляв ъгъл, и потърсете.

Докоснете плочката с приложения за iPhone и iPad в горната част на екрана. Щракнете върху Изтегляне веднага след този процес. След като процесът на изтегляне приключи, щракнете върху бутона Отвори. Когато направите това, приложението ще се отвори и ще можете да започнете да го използвате.

Разработчиците трябва да направят корекция, за да могат приложенията да бъдат налични на Mac. Следователно не всички приложения са налични за незабавно изтегляне. Ако имате късмет и желаното от вас приложение е готово за изтегляне, можете да стартирате приложението в неговия собствен частен прозорец.

Когато използвате това приложение в личния му прозорец, ще трябва да навигирате през тракпада и клавиатурата на вашия Mac. Все пак трябва да се признае, че това е полезна функция, особено когато става въпрос за различни ограничения.

Как да използвате приложения за iPhone (iOS) на Intel Mac / MacBook

Apple избра да разпространи прехода от модели на Intel към собствен процесор за период от няколко години и ще продължим да срещаме модели Mac, MacBook и Mac Mini с процесори на Intel през тези периоди. Компанията обеща, че тези модели ще бъдат поддържани през следващите периоди, но когато става въпрос за iOS приложения, за съжаление не можете да направите това.

С други думи, Apple не позволява изтегляне на приложения за iPhone и iPad от модели с процесори на Intel в техните системни настройки. Ако искате и се нуждаете от него, може да помислите за надграждане до модел, поддържан от Apple Silicon.

И така, какво мислите за информацията в това ръководство? Успяхте ли да стартирате приложенията за iPhone и iPad на вашия компютър с информацията, съдържаща се тук? Не забравяйте да споделите вашите виждания по темата с нас в секцията за коментари точно по-долу. Освен това, ако се чудите за приложенията за iOS, които имат поддръжка на джаджи, можете да прегледате списъка с приложения за iOS, поддържани с джаджи. В списъка има няколко успешни услуги.

Подобни публикации

 1. Как да намерите изгубен молив на Apple?
 2. Какво e TikTok Studio? Какво предлага TikTok Studio?
 3. Как да изтрия акаунт в Instagram? Връзка за постоянно закриване на акаунт
 4. Как iPad Pro ще издържи на сгъване?
 5. Как се прави скрийншот на лаптоп?

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.