Как да изтриете всичките си данни от ChatGPT?



kak da iztria danni ot chatgpt

Как се изтрива данни от ChatGPT?

Ако желаете, можете да изтриете данните си чрез ChatGPT, разработен от OpenAl. Ето методите за изтриване на всички данни от ChatGPT! ChatGPT , който има повече от 100 милиона потребители , стана популярен за много кратко време. Почти няма човек, който да не е чувал за него. Естествено, след като стана толкова популярен, започнаха да се чудят много теми. Един от най-често задаваните въпроси е как да изтриете потребителски данни в ChatGPT.

Изтриване на всички данни от ChatGPT

ChatGPT е чат робот с изкуствен интелект, който привлича вниманието със своите човешки отговори на въпроси. OpenAl проектира ChatGPT въз основа на езикови модели. Данните се изтриват чрез ChatGPT, за който всички говорят и е проектиран с помощта на всички елементи на технологията, както следва;

  • Първо влезте чрез ChatGPT.
  • Кликнете върху трите точки, разположени в долния ляв ъгъл на екрана.
  • Кликнете върху областта „Настройки“ и изберете „Контроли на данни“ от там.
  • Превключвателят, разположен до „История на чата и обучение“, е изключен.

ChatGPT с нова функция, която повишава сигурността на акаунта

След горните стъпки записването на нови данни ще бъде спряно. Съществуващите данни ще бъдат изтрити в рамките на 30 дни.

Изтрийте историята на чата в ChatGPT

Вместо да изтриете акаунта в ChatGPT, можете да изтриете историята на чата. ChatGPT пази история на всички разговори с чатбота в акаунта. Потребителите имат достъп до историята на чата, когато пожелаят. Потребителят може да изтрие историята на чата, ако желае.

Можете да следвате тези стъпки, за да изтриете историята на чата в ChatGPT;

  1. Влезте в акаунта „chat.openai.com“.
  2. Кликнете върху разговора, който искате да изтриете, в левия панел.
  3. След като чатът бъде отворен, на потребителя ще бъдат представени две опции.
  4. Кликнете върху иконата „Изтриване“.
  5. Изтриването на чата се потвърждава с натискане на бутона „Потвърждение“.
  6. Всички разговори в акаунта се изтриват наведнъж с опцията „Изчистване на разговорите“.

chatgpt iztrivane na danni

Как да изтрия акаунт в ChatGPT?

Вместо да изтриете данните и историята на чатовете по-горе, може да искате да изтриете напълно акаунта си. Стъпките, които трябва да следвате, за да изтриете напълно акаунта в ChatGPT, са както следва;

  • Първо, трябва да влезете от акаунта в ChatGPT.
  • Изберете „Настройки“ в долния ляв ъгъл на екрана.
  • Контролите за данни се променят на „Показване“.
  • Кликнете върху полето „Изтриване на акаунт“.
  • Въвеждат се данни за акаунта и се потвърждава транзакцията, която трябва да се повтори.

Трябва да обърнете специално внимание на една точка, когато изтривате акаунта си в ChatGPT. Това означава, че един телефонен номер ще се използва само за откриване на два OpenAl акаунта.

Когато се опитате да отворите нов акаунт, може да срещнете проблеми, защото сте използвали телефонния номер преди.

Подобни публикации

  1. Microsoft издига Windows Photos на друго ниво с изкуствен интелект!
  2. Изкуствен интелект идва в Youtube!
  3. Gemini идва в друга услуга на Google: Как ще се използва?
  4. Друга нова функция за изкуствен интелект от Google
  5. Функции за визуално редактиране с изкуствен интелект в WhatsApp

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.